Διεθνή

Τραμπ υγεία: Προβληματισμός μετά από δημόσια εμφάνιση [vid]

Τραμπ υγεία: Προβληματισμός μετά από δημόσια εμφάνιση [vid]
Τραμπ υγεία: Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει και να πιει νερό.

Οργιάζουν οι φήμες που κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φαίνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι του καλά, τρεκλίζει και δυσκολεύεται να πιει νερό.

Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει και να πιει νερό, κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στρατιωτικής ακαδημίας στις ΗΠΑ. Μετά την ομιλία του ενώπιον όσων αποφοιτούσαν, φάνηκε να δυσκολεύεται να περπατήσει στην ειδική ράμπα, την οποία κατέβηκε διστακτικά.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, όπως είναι αναμενόμενο. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στη μέση της ομιλίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ χρειάσθηκε τη βοήθεια και του άλλου χεριού του για να φέρει το ποτήρι με το νερό στο στόμα του ώστε να πιει.

Πρόκειται για κίνηση που έχει παρατηρηθεί ξανά στο παρελθόν. Για παράδειγμα, πρόβλημα υπήρχε και με την προφορά του όταν ανέφερε με το ζόρι το όνομα του στρατηγού Ντάγκλας ΜακΑρθουρ, ήρωα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Πρόκειται για επίμονη νευρολογική ένδειξη, η οποία, σε συνδυασμό με άλλες, θα ήταν αρκετά ανησυχητική ώστε να απαιτεί μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου», σχολίασε ο Δρ. Μπάντι Λι, ψυχίατρος του Πανεπιστημίου Yale σχολίασε στο Twitter.

Δυσκολεύεται να σταθεί 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της τελετής στη μνήμη των πεσόντων Αμερικανών στρατιωτών στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Άρλινγκτον στο τέλος του Μαΐου, ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε ότι δεν μπορεί να σταθεί. Να σημειωθεί πως είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Επίσης, προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι έπαιρνε επί δύο εβδομάδες αγωγή με υδροξυχλωροκίνη ως προληπτικό μέτρο κατά του κορωνοϊού, παρότι δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Όμως, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, υποστηρίζει ότι ο ισχυρός επιχειρηματίας και νυν πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε καμία από τις παρενέργειες που συνδέονται με τη λήψη του φαρμάκου. «Τα δεδομένα δείχνουν ότι η κατάσταση της υγείας του προέδρου παραμένει καλή», δήλωσε πρόσφατα ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments