Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [09/08/20].

Κριός

Η επαναφόρτιση των συναισθηματικών και σωματικών σου μπαταριών, θα είναι προτεραιότητα τώρα. Ευτυχώς, έχεις πολλές επιλογές για να ενισχύσεις την ενέργειά τους. Η φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου, είναι αναζωογονητική. Είναι όμως εξίσου πιθανό, η απλή συντροφιά του αγαπημένου σου, να σου προσφέρει την ανανεωμένη διάθεση που χρειάζεσαι.

Ταύρος 

Θα εκπλαγείς από την επιθυμία σου να δημιουργήσεις λίγο χάος στην ερωτική ρουτίνα της σχέσης σου. Αν κάποια πράγματα σε έχουν κουράσει, τότε η επιθυμία σου να τα αλλάξεις, θα ενταθεί. Η προθυμία σου να πειραματιστείς λιγάκι με τα ερωτικά σου, θα βοηθήσει στην έναρξη μιας νέας εποχής γεμάτης περιπέτειας και αυθορμητισμού, εδώ και τώρα!

Δίδυμοι

Το να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο αγαπημένος σου, δεν απαιτεί τόσο χρόνο ή ενέργεια από πλευράς σου. Εξάλλου, δεν είσαι υποχρεωμένη να του παρέχεις άμεσες λύσεις. Όμως, το να προσφέρεις έναν ώμο να ακουμπήσει ή να κλάψει χωρίς να τον ακούσει κανένας άλλος, ίσως να είναι το μόνο που χρειάζεται τώρα. Άφησε τις εγκάρδιες χειρονομίες σου, να μιλήσουν για σένα!

Καρκίνος

Υπάρχει μεγάλη διασκέδαση που θα την απολαύσεις, βλέποντας τι μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις τη διανοητική διέγερση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Μπορεί να περιλαμβάνει κοινούς συλλογισμούς για διάφορα θέματα ή να μάθετε με τον εραστή σου, κάτι μαζί. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να διδάξετε ο ένας τον άλλον? Η ενίσχυση της πνευματικής σας σύνδεσης, μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε, κάτι που θα είναι ίσως λιγότερο εγκεφαλικό!

Λέων 

Θα διαπιστώσεις, πως είσαι σε θέση να εκδηλώσεις αυτό που χρειάζεσαι σε άλλους τομείς της ζωής σου αυτή τη στιγμή. Όμως μια στρατηγική για την επαγγελματική σου πρόοδο μπορεί άνετα να εφαρμοστεί και στην ερωτική σου ζωή. Όλα αφορούν το να βλέπεις καθαρά στο μυαλό σου τι θέλεις να απολαύσεις ή να βιώσεις. Δημιούργησε ένα σταθερό κι εμπνευσμένο όραμα και στη συνέχεια κάνε ένα σίγουρο βήμα για να το πραγματοποιήσεις. Πίστεψε στον εαυτό σου και πέτυχε!

Παρθένος

Προσπάθησε να αποδεχτείς ότι δεν είναι απαραίτητο να πιέσεις για οποιαδήποτε ρομαντική πρόοδο στη σχέση σου. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα, αν κινηθείς αργά και σταδιακά. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις σωστά βήματα προς την κατάκτηση ενός παθιασμένου στόχου σου. Ένα όνειρό σου μπορεί να γίνει αληθινό! Αλλά μόνο αν κάνεις σίγουρα βήματα! Ένα βήμα, τη φορά!

Ζυγός 

Στοργικές και ρομαντικές κινήσεις, αξίζουν πολύ σωστή προσοχή. Πρέπει επίσης να υποστηρίζονται από μελετημένες ενέργειες. Πριν χαλάσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις από χρήματα και σκέψου πιο αξιομνημόνευτους τρόπους για να δείξεις την αγάπη σου στον εραστή σου. Γιατί μπορεί εσύ και ο εραστής σου αν έχετε εντελώς διαφορετικές απόψεις, σχετικά με αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Το να σταματήσεις να χαλάς χρήματα για να του αποδείξεις τον έρωτά σου, ίσως να είναι μια καλή αρχή, για να βρεθούν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Σκορπιός

Μια απογοήτευση ή μια αποτυχία θα σε κάνει να σκέφτεσαι συνεχώς διάφορα, για να αξιολογήσεις πού βαδίζεις από δω και μπρος με τα ερωτικά σου. Τίποτα βέβαια δεν σε εμποδίζει να μιλήσεις με έναν αξιόπιστο φίλο που μπορεί να σου υπενθυμίσει πόσο ξεχωριστή, μοναδική κι αξιαγάπητη είσαι! Αν είσαι σε σχέση, τότε ο σύντροφός σου, θα σου ανυψώσει το ηθικό με τις ενέργειές σου. Όποιος ενισχύει τώρα την αυτοπεποίθησή σου, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα, με πιο ρεαλιστικό και αισιόδοξο φως.

Τοξότης 

Η ικανότητά σου να γοητεύεις τους άλλους θα βελτιωθεί τώρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Φρόντισε να διαχειριστείς τη δύναμή σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου, για να μπορείς να επηρεάζεις άμεσα την ερωτική σου ζωή. Τυχόν φιλοφρονήματα που θα δεχτείς από τον σύντροφό σου, θα είναι εγκάρδια κι αυθεντικά. Τώρα μπορείς να προσελκύσεις την προσοχή με όλους τους σωστούς τρόπους.

Αιγόκερως

Είναι πιθανό ένα ταλέντο ή μια δεξιότητα που διαθέτεις, αλλά που εσύ δεν της δίνεις ιδιαίτερη σημασία, να είναι αυτό που ενδιαφέρει τον εραστή σου ή έναν πιθανό σύντροφο. Αν σε ενθαρρύνει να το αξιοποιήσεις, μην ντραπείς να το κάνεις. Όταν ψάχνεις για τις δημιουργικές σου ικανότητες εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν! Μπορεί το δημιουργικό σου δώρο, να βοηθήσει στη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας ερωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Μια συναρπαστική νέα περιπέτεια προσφέρεται. Αν δοθείς σε αυτή ολόψυχα, τότε θα νιώσεις πολύ ευτυχισμένη. Θα ανακαλύψεις ότι και οι πέντε αισθήσεις σου αυξάνονται υπέροχα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τώρα. Το να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς, είναι η αφετηρία όλων. Όσο πιο ευτυχισμένη αισθάνεσαι μέσα σου, τόσο περισσότερο θα λάμπεις εξωτερικά. Αυτό επίσης ίσως είναι κάτι, που επιθυμεί να δει ο εραστής σου έστω και για λίγο!

Ιχθύες

Ένα ρομαντικό δίλημμα δεν χρειάζεται βιαστικές κινήσεις. Αν μπορείς να βρεις έναν αξιόπιστο φίλο για να μιλήσεις για αυτό που σκέφτεσαι, τότε είναι σημαντικό να εστιάσεις σε όλα τα θετικά. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, για αυτό πρέπει να σταθμίσεις προσεκτικά τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Μια στάση ευγνωμοσύνης μπορεί να προσθέσει πόντους, στην καθησυχαστική πλευρά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments