Πως Να

Πώς να ανανεωθώ εσωτερικά και εξωτερικά

Πώς να ανανεωθώ εσωτερικά και εξωτερικά
Η καραντίνα επιβάλει αλλαγές.

Ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα και οι αρχές επιβάλλουν συνεχώς αυστηρότερα μέτρα, μεταξύ αυτών η απαγόρευση κυκλοφορίας και η εργασία από το σπίτι, κάτι που σημαίνει ελάχιστες κοινωνικές επαφές και ακόμα λιγότερες έξοδοι. Από τις συνθήκες αυτές όπως είναι λογικό οι περισσότεροι επηρεάζονται αρνητικά και πέφτουν ψυχολογικά.

Επειδή λοιπόν, δεν αναμένεται να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα επιβάλλεται να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε θετικά και να αλλάζουμε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Να πάρουμε δυνάμεις και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν την πανδημία. Μπορούμε όμως να πετύχουμε κάτι τέτοιο; Παρακάτω ακολουθούν μερικά tips που μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις.

Κάνε γυμναστική:

Πέρα από ένα σούπερ σώμα, η γυμναστική σου φτιάχνει τη διάθεση. Βρες λοιπόν τη γυμναστική που σου αρέσει και βάλ’ την στο πρόγραμμά σου συστηματικά. Έτσι, θα έχεις κάπου να ξεδίνεις και να βγάζεις την ένταση και το στρες της ημέρας. Επιπλέον, η αλλαγή που θα δεις στο σώμα σου θα σε κάνει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να ανανεωθείς. Μπορείς είτε να περιοριστείς σε ασκήσεις στο σπίτι είτε να τρέξεις το τετράγωνο.

Ψώνισε κάτι:

Μπορεί τα καταστήματα να λειτουργούν με έναν διαφορετικό τρόπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο το shopping therapy θα σε βοηθήσεις να νιώσεις ότι ανανεώνεσαι. Διάλεξε λοιπόν 1-2 πράγματα που θέλεις πολύ να πάρεις και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Μην υποτιμάς λοιπόν τη δύναμη που έχει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια ή ακόμα και κάτι πιο μικρό όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Παράγγειλε τα και πέρνα απλά από τα μαγαζί για να τα πάρεις.

Άλλαξε κουρτίνες και άσε ανοιχτά τα παράθυρα:

Άλλαξε κουρτίνες και βάλε όσο πιο φωτεινές μπορείς, λευκές ή σε έντονα χρώματα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Επίσης, μην κάθεσαι σπίτι, στα σκοτάδια, ούτε με αναμμένο φως ακόμα και τη μέρα. Άνοιξε τις μπαλκονόπορτες να φωτιστεί και να αεριστεί το σπίτι, άσε τον ήλιο να μπει στο σπίτι και αμέσως θα νιώσεις καλύτερα.

Επικοινώνησε με κόσμο στα social media:

Το ημερολόγιο γράφει 2021. Όλοι σου οι φίλοι έχουν σίγουρα 2 και 3 προφίλ στα social media. Αν λοιπόν δεν το κάνετε ήδη μιλήστε με βιντεοκλήσεις, πείτε τα νέα σας, τους προβληματισμούς σας και κάντε κάτι μαζί συγχρόνως, ο καθένας στον χώρο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments