Video

Ελίφ επεισόδιο 791: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/03 – Η Μελέκ ψάχνει την κόρη της

Ελίφ επεισόδιο 791: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/03 – Η Μελέκ ψάχνει την κόρη της
Ελίφ επεισόδιο 791: Η Μελέκ σκέφτεται τη συνάντησή της με την Ιντζί και η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί.

Η Ζουλιντέ αναζητεί την Μελέκ. Η Μελέκ έχει φύγει και ψάχνει την Ελίφ αλλά τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ιντζί λέει στην Τουλάι πως είδε ξανά τη Μελέκ αλλά η Τουλάι δεν την πιστεύει και επιμένει να της λέει πως η Μελέκ έχει πεθάνει. Η κατάσταση της Μελέκ προβληματίζει τη Ζουλιντέ, η οποία φοβάται μήπως η κοπέλα κάνει κακό στον Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως ένας άντρας μένει μαζί με τη Ζουλιντέ. Η Ματσιντέ δεν νιώθει καλά και θέλει να δειπνήσει μόνη της στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν λέει πως συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια. Η Μελέκ σκέφτεται τη συνάντησή της με την Ιντζί και η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Όταν τη ρωτάει όμως η Μελέκ δεν της απαντάει. Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τη Ράνα στο σπίτι της μαζί με τον Ταρίκ.

Του λέει πως η Ράνα έχει αγαπημένο και θα μπορούσαν να κάνουν και εκείνοι παρέα. Ο Ταρίκ νιώθει εξαιρετικά άβολα με τη συζήτηση και την ιδέα της γυναίκας του. Της λέει πως η Ράνα δουλεύει για εκείνον και δεν θέλει να έχουν μεγάλη οικειότητα. Ο Σαφάκ επιστρέφει αργά στο σπίτι του και δεν έχει διάθεση για τίποτα. Η Λεμάν δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο γιος της είναι λυπημένος αλλά φοβάται πως ίσως η Ζουλιντέ να είναι ο λόγος.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments