Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [23/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες:

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει στην ερωτική σου ζωή, ένα κύμα ανάλαφρης ενέργειας τώρα. Ωστόσο, παρά την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, θα συνειδητοποιήσεις πως η πρόοδος της σχέσης σου χρειάζεται περισσότερη δράση και λιγότερη σκέψη. Πρέπει όμως, να σιγουρευτείς πως όλα αυτά τα επιθυμείς πραγματικά. Επειδή Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα να συμβούν!

Ταύρος

Έχεις τη δύναμη του Ήλιου και τη μαγεία που προσφέρει η Αφροδίτη για να θεραπεύσεις τις συναισθηματικές σου πληγές ή κάποια θέματα που αφορούν τον δεσμό σου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου στη σχέση σου. Μην εκπλαγείς αν αυτό το διάστημα επικρατεί μεγαλύτερη έμφαση στο απόρρητο ή αν αναζητήσεις περισσότερο χρόνο πριν κάνεις οποιοδήποτε τολμηρό βήμα ή ανακοινώσεις μια σοβαρή απόφαση.

Δίδυμοι

Ίσως έχεις τους λόγους σου που δεν θέλεις να μιλήσεις για τις κρυφές σκέψεις και τα συναισθήματά σου αυτή τη στιγμή. Όμως ίσως χρειαστεί μόνο ένας καλός λόγος για να κάνεις τις αποκαλύψεις σου τώρα ή σύντομα. Μπορεί αυτό που σκοπεύεις να πεις, να μην αποτελεί έκπληξη για τον αποδέκτη της παθιασμένης αλήθειας σου. Όμως έχεις δίκιο να πιστεύεις πως το μοναδικό άτομο που μπορεί να απελευθερώσει το βάρος που κρύβεις μέσα σου, είσαι εσύ!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σε βοηθά να νιώσεις πιο φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης τώρα. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να κάνεις αποφασιστικά και παθιασμένα βήματα, θα τολμήσεις να εξερευνήσεις τα μπερδεμένα σου συναισθήματα. Ο εραστής σου είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις οποιεσδήποτε προκλήσεις σου. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό, θα είναι μια εκτεταμένη συνεργασία ανάμεσά σας.

Λέων

Θα είναι πιο εμπνευσμένη κίνηση το να ρίξεις μια ματιά στο συναισθηματικό μέλλον του κόσμου σου ή του δεσμού σου, παρά να επιχειρήσεις έναν έλεγχο πραγματικότητας σήμερα. Πρέπει όμως να είσαι διατεθειμένη να δεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο. Πίστεψε πως με μια αποφασιστική στάση, μπορείς να πετύχεις τους παθιασμένους στόχους που για πολύ καιρό φαίνονταν απλά σαν χίμαιρα.

Παρθένος

Η δημιουργία περισσότερης σταθερότητας ή ασφάλειας στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, χρειάζεται ευελιξία κι όχι άκαμπτη επιμονή σ’ ένα βιβλίο κανόνων. Πρόκειται να εστιάσεις πολύ προσεκτικά στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τη δημιουργία ή την άνθηση σου έρωτα μέσα σου. Αν καταφέρεις ν’ απορρίψεις την αναζήτηση της τελειότητας και δώσεις στον έρωτα την ευκαιρία ν’ αναπνεύσει, θα διαπιστώσεις πως προτιμάς την ατζέντα σου!

Ζυγός

Ίσως αξίζει να συσφίξεις ή να ενισχύσεις τα όρια του συναισθηματικού σου κόσμου τώρα, ειδικά αν κάποια ασήμαντα ζητήματα από εξωτερικούς παράγοντες είναι διατεθειμένα να δημιουργήσουν προβλήματα. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, ο συναισθηματικός σου κόσμος μπορεί να είναι το άνετο καταφύγιο που χρειάζεστε σαν ζευγάρι, χωρίς προβληματικές εισβολές.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως η καρδιά σου ξέρει τι θέλει, αξίζει να εστιάσεις σ’ αυτό που έχεις τώρα. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις με τα ερωτικά σου θέματα τώρα, χωρίς να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσεις εξελίξεις που χρειάζονται μόνο μια μικρή ώθηση για να εκδηλωθούν. Προσπάθησε να επαναφέρεις τη δυναμική σου, που μπορεί να μετακινήσει βουνά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Σε περιμένουν υπέροχες εξελίξεις αν δείξεις αποφασιστικότητα και ίσως είναι όλες κάτω από τη μύτη σου.

Τοξότης

Το ρομαντικό σου παρελθόν μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και απαντήσεων, αν όμως το αξιοποιήσεις σωστά. Αν όμως ρίξεις μια ματιά προς τα πίσω μόνο για να βεβαιωθείς πως οι φόβοι σου παραμένουν το ίδιο ζωντανοί και ισχυροί, τότε αυτό είναι σπατάλη προσπάθειας κι ενέργειας. Επειδή αυτές μπορούν να εφαρμοστούν πολύ πιο θετικά. Πρέπει να πιστέψεις, πως η επανασύνδεση με ό,τι ήταν για σένα πηγή άγχους στο παρελθόν, δεν σου προσφέρει κανένα όφελος.

Αιγόκερως

Το μέλλον του συναισθηματικού κόσμου σου είναι πολλά υποσχόμενο! Με την μαγεία μάλιστα που προσφέρει η Αφροδίτη για να συναισθηματικά σου θεμέλια, έχεις κάθε λόγο να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά της ερωτικής σου ζωής. Όμως για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, πρέπει να κατανοήσεις το βάθος των κρυμμένων συναισθημάτων σου. Η αλήθεια πρέπει να αγκαλιάζεται είτε είναι θετική είτε αρνητική. Και μπορείς να εμπιστευτείς πως αυτή η κίνηση, μόνο θετική μπορεί να είναι!

Υδροχόος

Είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις με λογική και ορθολογισμό ό,τι φαίνεται δραματικό τώρα στο δεσμό σου. Μην παίρνεις τόσο σοβαρά ό,τι βλέπεις ή ακούς. Αν το ερωτικό σενάριο κάποιου άλλου απαιτεί εικασία για να σχεδιαστεί, τότε αυτό είναι μια σαφής ένδειξη πως δεν ασχολείσαι με όλα τα γεγονότα. Αυτό είναι το σενάριο που λατρεύουν οι κουτσομπόληδες όλου του κόσμου. Η ερωτική ζωή κάποιου είναι δική του δουλειά. Μην συμβάλλεις στις φήμες και τα σχόλια.

Ιχθύες

Έχεις τον Ήλιο και την Αφροδίτη σε συνεργασία, για την προσπάθεια ανύψωσης της διάθεσής σου όπως και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μπορεί να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Πιθανότατα συνδέεται με κάτι από το παρελθόν σου, με το οποίο δεν έχεις αποκοπεί ακόμη. Τώρα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το τοξικό φορτίο, αρκεί να το θέλεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments