Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [28/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ενώ είστε αρκετά ευτυχισμένοι με την καθημερινή σας ρουτίνα, κάνοντας όλα όσα συνηθίζετε να κάνετε με τον/την σύντροφό σας, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να θέλετε μια γεύση ελευθερίας. Θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Μπορείτε να περάσετε μια μέρα χώρια, κάνοντας αυτό που σας ευχαριστεί.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό αισθάνεστε ενοχλημένοι από κάποια πράγματα και προσπαθείτε να κρατηθείτε και να μην αναφέρετε κάτι. Πλέον είναι αδύνατο να παραμείνετε σιωπηλοί. Καλό είναι να υπάρξει μια εκτόνωση. Μην ανησυχείτε. Τα πνεύματα θα ηρεμήσουν γρήγορα.

Δίδυμος

Καλό θα ήταν να μην είστε σίγουροι για τίποτα, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Αν είχατε σίγουρα προγραμματίσει να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον/την αγαπημένο /η σας, προσέξτε, καθώς μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο και να τιναχθούν όλα στον αέρα. Αντί να αντιδράσετε υπερβολικά σε αυτήν την ενόχληση, μείνετε ήρεμοι και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν. Τα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα από ό, τι φανταζόσασταν.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται σαν να προκαλεί καταστροφή σε μια πτυχή της σχέσης σας. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά την κατάσταση, θα δείτε ότι αυτό που φαίνεται να έχει καταστραφεί δεν είναι η αγάπη και το πάθος ανάμεσα σας, αλλά οι άμυνες που έχετε ορθώσει για να προστατέψετε τον εαυτό σας από το να πληγωθεί.

Λέων

Είτε εσείς είτε ο/η σύντροφός σας, ή ίσως και οι δύο, δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Αυτό θα μπορούσε να δυσκολέψει την συνεργασία σας για οτιδήποτε, καθώς μπορεί να απολαμβάνετε να πάτε κόντρα ο ένας στον άλλον. Ίσως θα ήταν καλύτερα να συμφωνείτε ότι διαφωνείτε – τουλάχιστον προς το παρόν.

Παρθένος

Μερικά εκπληκτικά γεγονότα μπορεί να αποκαλυφθούν, υπό την επήρεια του σημερινού πλανητικού σκηνικού. Αυτά μπορεί να αλλάξουν την αντίληψή σας για το τι είναι δυνατό σε μια συγκεκριμένη σχέση. Το πιθανότερο είναι ότι η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα θα κατευθύνουν τις σκέψεις σας σε πιο θετικά μονοπάτια και θα σας ενθαρρύνει να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσα σας.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την προοπτική που χρειάζεστε για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε σχετικά με μια συγκεκριμένη σχέση. Ίσως αναρωτιέστε γιατί το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να σας αγνοεί και σήμερα θα μάθετε τι συμβαίνει. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν συμπεριφέρεται έτσι επειδή είναι σκληρός /ή ή άκαρδος /η, αλλά επειδή έχει έναν πολύ καλό λόγο.

Σκορπιός

Εάν κάνετε ένα πάρτι σήμερα, μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Πρώτον, κάποιος/α που νομίζατε ότι ξέρατε καλά θα αποκαλύψει τον πραγματικό του χαρακτήρα και θα σας κάνει να πέσετε από τα σύννεφα. Δεύτερον, κάποιος/α άλλος/η στον/στην οποίο/α δεν είχατε δώσει μεγάλη προσοχή θα ανέβει ψηλά στην εκτίμηση σας. Αυτό το δεύτερο άτομο θα μπει σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα στην ζωή σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα διάλειμμα από τον/την σύντροφό σας και να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε όλα τα αυτά τα πράγματα που σας αρέσουν και σας κάνουν να αισθανθείτε ανανεωμένοι. Και οι δύο χρειάζεστε χώρο για να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας, κάτι που θα κάνει την επανένωση σας αργότερα πολύ πιο διασκεδαστική.

Αιγόκερως

Μερικές φορές η ζωή είναι πιο ανατρεπτική και από σενάριο ταινίας. Όταν αργότερα θα σκέφτεστε τα περιστατικά της σημερινής μέρας και το πώς ξεκίνησαν, θα φαίνεται σαν ένα πολύ περίεργο, αλλά ευτυχές γύρισμα της τύχης. Παράλληλα, όμως, θα έχετε την εντύπωση ότι δεν ήταν τυχαίο. Το άτομο που θα γνωρίσετε είναι η απάντηση στις προσευχές σας.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναλάβετε μερικές πρωτοβουλίες, καθώς έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια συναρπαστική συζήτηση με κάποιον/α που πεθαίνετε για να γνωρίσετε καλύτερα. Το πρώτο πράγμα που θα συνειδητοποιήσετε είναι ότι μοιράζεται την περίεργη αίσθηση του χιούμορ σας και απολαμβάνει να μιλά για τα ίδια θέματα. Σίγουρα θα θελήσετε να ξαναβρεθείτε.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνδεθείτε με κάποιον/α με έναν βαθύ και πνευματικό τρόπο. Προφανώς ήταν γραφτό να συναντηθείτε εσείς οι δύο. Η χημεία που μοιράζεστε δεν είναι κάτι που μπορεί να σχεδιαστεί ή ακόμη και να αναζητηθεί. Είναι κάτι εντελώς απροσδόκητο – αλλά βαθιά και απόλυτα ικανοποιητικό. Κρατήστε το μυαλό και την καρδιά σας ανοιχτά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments