Οικονομία

Σκυλακάκης: Αναμένεται «έκρηξη» επενδύσεων και ανάπτυξης

Σκυλακάκης: Αναμένεται «έκρηξη» επενδύσεων και ανάπτυξης
Σκυλακάκης: Την πεποίθησή του ότι αναμένεται «έκρηξη» επενδύσεων και ανάπτυξης στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Ανάπτυξης κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.

Την πεποίθησή του ότι αναμένεται «έκρηξη» επενδύσεων και ανάπτυξης στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Ανάπτυξης κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Ο κ. Σκυλακάκης μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου Τουρισμού “Η επόμενη μέρα του ελληνικού ξενοδοχείου, αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά μέσα” εστίασε στα χρηματοδοτικά προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης, που όπως είπε, αυτά θα δώσουν μεγάλη ώθηση και στην βιομηχανία του τουρισμού. Μάλιστα απευθυνόμενος στους ξενοδόχους επεσήμανε ότι θα υπάρχει αφθονία “χώρου” για αυτόν που θα θελήσει να επενδύσει στον τουριστική βιομηχανία, καθώς το Ταμείο Ανάκαμψης προβλέπει κινητοποίηση επενδυτικών πόρων 30 δισ. ευρώ, με ένα σημαντικό κομμάτι από αυτά να αφορούν στον τουρισμό.

«Πρόσκληση» στους επιχειρηματίες του τουρισμού να επενδύσουν στο εργατικό δυναμικό

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απήυθυνε κάλεσμα σε επιχειρηματίες του τουρισμού να επενδύσουν στο εργατικό δυναμικό καθώς όπως δήλωσε αυτό είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα για την επόμενη ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments