Οικονομία

ΕΣΥ: 100.000 εκατ. ευρώ ενίσχυση από την Ε.Ε. για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας

ΕΣΥ: 100.000 εκατ. ευρώ ενίσχυση από την Ε.Ε. για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας
ΕΣΥ: «Πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία ενέκρινε 100.000 εκατ. ευρώ.

«Πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία ενέκρινε 100.000 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την Ελλάδα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020» του ΕΣΠΑ προκειμένου να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας της χώρας και η πρόσβαση των πολιτών σε αυτό.

Πως θα κατανεμηθούν τα χρήματα

Θα κατευθυνθούν στην υποστήριξη κινητού δικτύου μονάδων για την ανακούφιση των νοσοκομείων λόγω της πανδημίας, στη βελτίωση παροχής υπηρεσιών για τους χρόνια πάσχοντες και την υποστήριξη της ψυχικής και φυσικής υγείας του υγειονομικού προσωπικού.

Οικονομικά κίνητρα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς ανακοίνωσε ο Κικίλιας

Κίνητρα προκειμένου να εμβολιαστούν όσοι το δυνατόν περισσότεροι πολίτες έδωσε σήμερα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Η κυβέρνηση δείχνει εμπιστοσύνη στους υγειονομικούς και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να πάνε να εμβολιαστούν, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι επιθετική και διασπείρεται εύκολα», μιλώντας στο OPEN τόνισε ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments