Τεχνολογία

YouTube: Ετοιμάζει αυτόματη μετάφραση των σχολίων κάτω από τα βίντεο

YouTube: Ετοιμάζει αυτόματη μετάφραση των σχολίων κάτω από τα βίντεο
YouTube: Θα τοποθετηθεί το κουμπί translate κάτω από σχόλια που δεν είναι γραμμένα στην κύρια γλώσσα των χρηστών.

To YouTube ετοιμάζει να προσθέσει μία νέα δυνατότητα άμεσης μετάφρασης για την ενότητα των σχολίων. Ωστόσο, η νέα δυνατότητα, όπως φαίνεται, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές του YouTube Premium, καθώς η δοκιμή αφορά μόνο όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία.

Παράλληλα, από την Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση της έκδοσης YouTube Premium Lite από την Google, η οποία θα αφαιρεί τις διαφημίσεις. Η έκδοση αυτή θα διαφοροποιείται ως προς τις δυνατότητες, αλλά και την τιμή σε σχέση με την έκδοση Premium.

YouTube: Πως θα λειτουργεί

Σύμφωνα με τη νέα λειτουργία, θα τοποθετηθεί το κουμπί Translate κάτω από σχόλια που δεν είναι γραμμένα στην κύρια γλώσσα των χρηστών και όταν το επιλέγουν θα εμφανίζεται η μετάφραση. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να πατήσουν το κουμπί See Original για να το μεταφράσουν ξανά στην αρχική γλώσσα. Αυτό θα είναι χρήσιμο εάν επιθυμείτε να έχετε μία καλύτερη εικόνα σχετικά με το βίντεο που παρακολουθείτε, βλέποντας τα σχόλια.

YouTube

Θα πρέπει να σημιεωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια λειτουργία μόνο για τους συνδρομητές στο Premium (αν και η αρχική δοκιμή θα γίνει σε όσους είναι κάτοχοι premium) ή εάν θα διατεθεί ευρέως προς όλους τους χρήστες στη συνέχεια.

YouTube: Ξεπέρασε 10 εκατομμύρια λήψεις η εφαρμογή

Η εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια λήψεις, περισσότερες από τον αριθμό των ανθρώπων στη Γη. Αριθμός ικανός να προκαλεί ζάλη, ενδεικτικός της επιτυχίας. Να θυμίσουμε ότι YouTube ξεκίνησε το 2005 ως μια σελίδα για ερασιτεχνικά βίντεο και σε 18 μήνες εξαγοράστηκε από την Google. Μιλώντας για αριθμούς και ρεκόρ, άλλη μία μόνο εφαρμογή έχει ξεπεράσει τις 10 δισεκατομμύρια εγκαταστάσεις : το Google Play Store, το οποίο όμως είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή σε όλες τις συσκευές Android. YouTube

Προφανώς, 10 δισεκατομμύρια λήψεις δεν είναι συνώνυμες με τόσους πραγματικούς χρήστες. Πάνω στη Γη είμαστε λιγότεροι από 8 δισεκατομμύρια. Πολλοί από εμάς έχουν περισσότερες από μία συσκευές Android με εγκατεστημένη την πλατφόρμα ψυχαγωγίας και οι τακτικές ενημερώσεις εφαρμογών συμβάλλουν επίσης στην παράκαμψη των αποτελεσμάτων. Ωστόσο, μπορούμε με ασφάλεια να θεωρήσουμε ότι το YouTube είναι εγκατεστημένο στη συντριπτική πλειονότητα των περίπου 3 δισεκατομμυρίων συσκευών Android.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments