Διεθνή

Τζεφ Μπέζος: Ατελείωτο τρολάρισμα στο twitter για μια ατυχή φωτογραφία

Τζεφ Μπέζος: Ατελείωτο τρολάρισμα στο twitter για μια ατυχή φωτογραφία
Ο Τζεφ Μπέζος γιόρτασε την Πρωτοχρονιά σε ένα πολυτελές γιοτ στην Καραϊβική με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες

Τις προηγούμενες ημέρες μια φωτογραφία του αμερικανού μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο σχολιασμό της φωτογραφίας, τόσο για την επιλογή στο ντύσιμο του δισεκατομμυριούχου όσο και για την πόζα.

Ο Τζεφ Μπέζος γιόρτασε την Πρωτοχρονιά σε ένα πολυτελές γιοτ στην Καραϊβική με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες, τον πρώην φίλο της με τον οποίο χώρισε πριν από χρόνια, και τη νέα κοπέλα του πρώην της.

View this post on Instagram

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο ιδρυτής της Amazon, 57 ετών, μπήκε στο Instagram το Σάββατο για να μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι στο St. Bart.

Ο Γκονζάλες – πρώην σταρ του NFL που έβγαινε με τη Σάντσες μέχρι το 2015 – συνόδευε στο ναυλωμένο γιοτ τον ενήλικο γιο που έχουν μαζί, τον Νίκο. Στο σκάφος μήκους 88 ποδιών ήταν επίσης ο νεαρός αδερφός του Μπέζος, Μαρκ, και άλλοι φίλοι.

Ανάμεσα στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε ότι απολάμβανε ένα «τρελό ντίσκο πάρτι» με την οικογένειά του και ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι η Πρωτοχρονιά σηματοδοτεί μια εποχή «προσωπικής ανάπτυξης».

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου δεν κατάφεραν να αντισταθούν στα δηκτικά και χιουμοριστικά σχόλια, κάνοντας λόγο για κρίση μέσης ηλικίας, κακογουστιά αλλά και πρακτικές φοροδιαφυγής…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments