Διεθνή

Μητέρα ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να φαίνεται ζωντανό

Μητέρα ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να φαίνεται ζωντανό
Μητέρα ΗΠΑ: Η είδηση έχει προκαλέσει φρίκη από την βαναυσότητα που έχει.

Ένα τραγικό γεγονός  που σου σπαράζει την καρδιά συνέβη στις ΗΠΑ, όταν μια Μητέρα από την Ουάσιγκτον σκότωσε το μωρό της και στη συνέχεια το έβαψε με μακιγιάζ για να φαίνεται ζωντανό. Πρόκειται για την Μακένζι Άντερσον, το 11 μηνών κοριτσάκι, το οποίο πέθανε από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι με την 28χρονη μητέρα της Τάιρα Μόνε Άντερσον να την μεταφέρει στο νοσοκομείο σκεπασμένη με μια ροζ κουβέρτα.

Σύμφωνα με την independent η άθλια μητέρα είπε στους εισαγγελείς πως το 11 μηνών μωρό της έπεσε από το κρεβάτι, μια μέρα μετά άρχισε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και μια μέρα μετά αργότερα έπαιρνε αναπνοή με δυσκολία. Μητέρα ΗΠΑ

Την 4η ημέρα το παιδί δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν. Οι ιατροδικαστές στη νεκροψία που διεξήχθη βρήκαν μια καφέ ουσία στα σφουγγάρια και τις πετσέτες που χρησιμοποιήθηκαν.

«Ένα μέλος του προσωπικού είπε ότι η ουσία έμοιαζε με μέικ- απ ή κάποιου άλλου είδους καλλυντικό» ανέφεραν οι εισαγγελείς

Μπορεί να… αποφυλακιστεί σε τρία χρόνια

Οι αρχές στην αρχή κατηγόρησαν την μητέρα για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος, μέσω σκληρότητας πρώτου βαθμού σε παιδιά.

Όμως η συμφωνία για τη μικρότερη κατηγορία την ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα μπορούσε να αφήσει περιθώριο σε αυτή τη γυναίκα να αποφυλακιστεί μετά από 3 χρόνια. Μητέρα ΗΠΑ

Μια γιατρός στο ιατρικό κέντρο, η δρ. Τζοάννα Κοέν, είπε ότι το βρέφος πέθανε από «μη τυχαίο τραύμα στο κεφάλι»

«Η ένσταση, η οποία εξαρτάται από την έγκριση του Δικαστηρίου, απαιτεί ποινή φυλάκισης 10 ετών, με αναστολή όλων εκτός από τριών χρόνων της ποινής, υπό τον όρο ότι η Άντερσον δεν θα έχει μελλοντική επαφή με παιδιά χωρίς επίβλεψη και ότι θα συμμετάσχει σε θεραπεία ψυχικής υγείας», ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου ενώ «μετά τη φυλάκιση, η Άντερσον θα τεθεί σε πενταετή αποφυλάκιση υπό επιτήρηση».

Η μητέρα δήλωσε ένοχη ενώ αρχικά είπε στην αστυνομία πως το μωρό είχε μακιγιάζ πάνω του γιατί τα παιδιά της έπαιζαν με αυτό. Στην αναφορά της η αστυνομία λέει πως το μωρό υπέστη αποχρωματισμό στα πόδια, εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments