Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Πως Περιέγραψε το περιστατικό με τα «τσίγγινα σωβρακάκια» και τον Πολάκη

Άδωνις Γεωργιάδης: Πως Περιέγραψε το περιστατικό με τα «τσίγγινα σωβρακάκια» και τον Πολάκη
Άδωνις Γεωργιάδης: Για το περιστατικό που συνέβη με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη περιέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το περιστατικό που συνέβη με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη περιέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ radio ο κ. Γεωργιάδης τόνισε «Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Νοβάρτις και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος», ζήτησε ο  υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για τα τσίγκινα σωβρακάκια

“Έρχεται ο κ. Πολάκης την Κυριακή στη Βουλή εγώ έπινα τον καφέ μου καλή ώρα όπως τώρα και ήμουν γυρισμένος πλατη δεν τον είχα δει, ήταν πριν μπούμε μέσα που θα ξεκίναγε η συζήτηση με τους αρχηγούς στην πρόταση δυσπιστίας. Μου χτυπάει την πλάτη γυρνάω τον κοιτάω εγώ καθισμένος, αυτός όρθιος και μου λέει την Τρίτη θα έρθω να μιλήσω στον αναπτυξιακό για τη Novartis και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι” ανέφερε στον Άρη Πορτοσάλτε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε επίσης ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει παραλήρημα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για την Novartis και μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση του, αμφισβήτησε το Βούλευμα της Οικονομικής Εισαγγελίας, κάτι  κάτι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο κύριος Γεωργιάδης  τόνισε ότι η Πράξη Αρχειοθέτησης είναι Έπος για τον ίδιο  και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει  αγωγές γιατί πριν γίνει Υπουργός ήταν επιχειρηματίας. Είχε  τρεις εταιρίες και διαχειριζόταν διάφορα ποσά τα όποια είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του και μάλιστα επί Σύριζα είχε επαινεθεί για το Πόθεν Έσχες του. Ανέφερε ότι ο ίδιος  ζήτησε  από το Προεδρείο της Βουλής να συνεχίσει να μιλάει ο κ. Πολάκης προχθές το βράδυ  γιατί η Βουλή  δεν είναι αποστειρωμένη. σημειώνοντας ωστόσο  ότι ο κύριος Αθανασίου δεν παρανόμησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments