Διεθνή

Τουρκία βίντεο: Ντοκουμέντο από την εκτέλεση μεγαλοδικηγόρου μέσα σε εστιατόριο

Τουρκία βίντεο: Ντοκουμέντο από την εκτέλεση μεγαλοδικηγόρου μέσα σε εστιατόριο
Καρέ καρέ έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του θύματος και οι προσπάθειές του να σωθεί από τους δολοφόνους του

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τις σκηνές – σοκ της εκτέλεσης εν ψυχρώ του δικηγόρου Σαφάκ Μαχμουτιαζιτζιόγλου, μέσα σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη στις 26 Ιανουαρίου.

Ο 42χρονος δικηγόρος, ο οποίος παλαιότερα ήταν σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας, με το όνομά του να εμπλέκεται στο σκάνδαλο της «εξαφάνισης» από τα ταμεία της ομάδας του ποσού των 16 εκατομμυρίων δολαρίων,  πυροβολήθηκε από δύο άνδρες την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο όπου είναι ιδιοκτήτης.

Ο Μαχμουτγιαζιτζίογλου πρωταγωνιστούσε στα ΜΜΕ και για την προσωπική ζωή του, καθώς διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ετζέ Ερκέν, πριν παντρευτούν και αφού προηγουμένως πλήρωσε ακριβά το διαζύγιό του από την πρώτη σύζυγό του με την οποία απέκτησε τρεις κόρες.

Στην αρχή του βίντεο, οι δράστες προσπαθούν βγάλουν το δικηγόρο από το εστιατόριο με τη βία, τραβώντας τον από τα ρούχα, ενώ αυτός αντιστέκεται. Σε αυτό το σημείο, τον πυροβολούν στα πόδια. Ο Σαφάκ Μαχμουτιαζιτζιόγλου υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 11 συλλήψεις, ανάμεσά τους και τα αδέλφια Καντίρ και Αλί Γιασάκ, οι οποίοι φέρονται να είναι οι εκτελεστές του δικηγόρου.

Δείτε το βίντεο όπως καταγράφηκε από το κλειστό κύκωλωμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments