Πολιτική

Νίκος Ρωμανός: Το 2022 δεν είναι 2012 – Η αλήθεια πάντα κερδίζει

Νίκος Ρωμανός: Το 2022 δεν είναι 2012 – Η αλήθεια πάντα κερδίζει
Νίκος Ρωμανός: Καλεσμένος στην εκπομπή του Kontra Channel “Επί του Πιεστηρίου” ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Ρωμανός, μαζί με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα προκειμένου να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας όπως οι ανατιμήσεις σε καταναλωτικά αγαθά αλλά και η ενέργεια

Καλεσμένος στην εκπομπή του Kontra Channel “Επί του Πιεστηρίου” ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Ρωμανός, μαζί με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μπάρκα προκειμένου να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας όπως οι ανατιμήσεις σε καταναλωτικά αγαθά αλλά και η ενέργεια.

Ο κ. Ρωμανός απάντησε στις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπάρκα όπου ανέφερε ότι “η Νέα Δημοκρατία έκανε 5 δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεις μόνο για τον κορωνοϊό”. Ο κ. Ρωμανός σημείωσε: “Κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια και πείτε του ότι στα 5 δις. βάζετε τα Rafale, είναι μέσα τα εμβόλια, αυτά είναι. Μα είναι δυνατόν να στοχοποιεί τα εμβόλια και την άμυνα της χώρας και να το βάζει κάτω από την ομπρέλα των δήθεν απευθείας αναθέσεων. Δεν είναι χυδαίο αυτό; Δεν είναι fake news αυτό; Τι είναι;”.

“Κύριε Μπάρκα απαντήστε μου στα 5 δις. Δεν είναι μέσα τα Rafale και τα εμβόλια; Ρωτάω συγκεκριμένα. Ναι ή όχι; Για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι ψέματα λέτε” αποκρίθηκε ο κ. Ρωμανός.

Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για μάσκες, Rafale και εμβόλια

“Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει; Ότι κακώς πήραμε εμβόλια, ότι κακώς πήραμε μάσκες, ότι κακώς θωρακίζουμε τη χώρα; Το ότι κακώς θωρακίζουμε τη χώρα το λέει γιατί τα καταψηφίζει και στην Βουλή όταν έρχονται. Αλλά να κοιτάει τον κόσμο στα μάτια και να του λέει, κακώς πήρε η χώρα εμβόλια, μάσκες και Rafale” υπογράμμισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού στο twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments