Οικονομία

JP Morgan: “Η Ελλάδα είναι αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο ελκυστικά επενδυτικά περιβάλλοντα στον κόσμο”

JP Morgan: “Η Ελλάδα είναι αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο ελκυστικά επενδυτικά περιβάλλοντα στον κόσμο”

Πηγή Φωτογραφίας: Indicator, Liberal

Σημαντικοί αξιωματούχοι από Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και ειδικοί αναλυτές έδωσαν το παρόν στο συνέδριο του Economist, με τη JP Morgan να "υμνεί" τη χώρα μας

Σημαντικοί αξιωματούχοι από Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και ειδικοί αναλυτές έδωσαν το παρόν στο συνέδριο του Economist στη Νέα Υόρκη με θέμα «επενδύοντας για τη σταθερότητα και την πλουραλιστική ανάπτυξη: Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ», όπου αναφέρθηκαν στην ανθεκτικότητα χωρών όπως η Ελλάδα και το Ισραήλ μπροστά στα διάφορα και διαφορετικά σοκ των τελευταίων ετών.

Μιλώντας στο συνέδριο ο Τζέρεμι Μπάλκιν, global head για θέματα καινοτομίας και εταιρικής ανάπτυξης της JP Morgan Chase, υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα και η Μεσόγειος είναι για εμάς αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο ελκυστικά επενδυτικά περιβάλλοντα στον κόσμο».

Αναφερόμενος στην εξαγορά της ελληνικής Viva Wallet, μίλησε για «σημαντική, ιστορική επένδυση» της JP Morgan, υπό την έννοια ότι αναγνώρισε στην περιοχή ιδιαίτερα καταρτισμένο προσωπικό και άφθονο τεχνολογικό ταλέντο. Δήλωσε μάλιστα εντυπωσιασμένος με την ανθεκτικότητα χωρών όπως η Ελλάδα και το Ισραήλ μπροστά στα διάφορα και διαφορετικά σοκ των τελευταίων ετών. Περιγράφοντας τις τάσεις που διακρίνει στην τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, ο Τζέρεμι Μπάλκιν παρατήρησε ότι θα δούμε όλο και πιο ψηφιακές συναλλαγές με όλο και λιγότερα σύνορα ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες πλατφόρμες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments