Ελλάδα

Πανικός στα Πατήσια: Ισχυρή έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία [vid]

Πανικός στα Πατήσια: Ισχυρή έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Εκρηξη σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σε πολυκατοικία στα Πατήσια, προκαλώντας πανικό στους ενοίκους της.

Χαμός έγινε στα Πατήσια, καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία. Η έκρηξη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πιθανόν οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, γεγονός που θυμίζει παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη.

Η έκρηξη, η οποία τρόμαξε τους ενοίκους, εκτονώθηκε στα καλώδια ηλεκτροφωτισμού έξω από την πολυκατοικία αλλά και στα ρολόγια που είναι τοποθετημένα στο πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία.

Ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος από το σημείο, όταν συνέβη το περιστατικό, καθώς θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

«Ηταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Εγώ νόμιζα ότι έσκασε μπουκάλα στην αρχή. Είχε πάρει φωτιά», ανέφερε στην ΕΡΤ γείτονας που άκουσε την έκρηξη και συμπλήρωσε πως η πυροσβεστική που έφτασε αμέσως μετά την έκρηξη «έβγαλε έξω τον κόσμο από την πολυκατοικία γιατί δεν ήξεραν και από πού προήλθε αυτή η έκρηξη. Λίγο μετά επέστρεψαν όλοι στα σπίτια τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments