Πολιτική

Βουλή: Παρέμβαση για την πλαστογράφηση εγγράφου με την υπογραφή Τσίπρα

Βουλή: Παρέμβαση για την πλαστογράφηση εγγράφου με την υπογραφή Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βουλή: Την άμεση αντίδραση του γραφείου Τύπου της Βουλής έφερε το πλαστογραφημένο έγγραφο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο έχει "οδηγίες" στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα προβάλουν από δω και μπρος τις δολοφονίες γυναικών

Την άμεση αντίδραση του γραφείου Τύπου της Βουλής έφερε το πλαστογραφημένο έγγραφο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο έχει “οδηγίες” στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα προβάλουν από δω και μπρος τις δολοφονίες γυναικών και δήθεν φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης στο Κοινοβούλιο.

«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος» ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία για την χυδαία, όπως καταγγέλλει, πλαστογραφία σε βάρος του.

Με βάση την εικόνα του εγγράφου, φαίνεται πως κάποιο από τα κοινοβουλευτικά έγγραφα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αξιοποιήθηκε» ως μήτρα για τα λογότυπα και τον αριθμό πρωτοκόλλου, έχοντας προστεθεί το νέο περιεχόμενο, κατά τη διάρκεια της πλαστογραφίας. Για το λόγο αυτό, αναμένεται κατά πληροφορίες και παρέμβαση από πλευράς της Βουλής των Ελλήνων, εντός της ημέρας.

Σημειώνεται πως στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των συζυγοκτονιών που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη, αναφερόταν σε πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που διακινείται στα social media.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο, όσο και για όσους την αναπαράγουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάνια Καραγιάννη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments