Διεθνή

Μαρίν: Ήλπιζα ότι τέτοιες υποψίες, δεν μπορούν να εγείρονται χωρίς στοιχεία – Έχω κάνει εξετάσεις ναρκωτικών

Μαρίν: Ήλπιζα ότι τέτοιες υποψίες, δεν μπορούν να εγείρονται χωρίς στοιχεία – Έχω κάνει εξετάσεις ναρκωτικών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μαρίν: Για όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας  από το πάρτι και τους χορούς από τα βίντεο που διέρρευσαν, αναφέρθηκε σήμερα [19/8] η Σάνα Μάριν

Για όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας  από το πάρτι και τους χορούς από τα βίντεο που διέρρευσαν, αναφέρθηκε σήμερα [19/8] η Σάνα Μάριν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η Πρωθυπουργός της Φινλανδίας δήλωσε πολύ στενοχωρημένη και ανέφερε ότι αισθάνεται άσχημα που τα βίντεο αυτά, που γυρίστηκαν, όπως επισήμανε, σε ιδιωτικό χώρο, έχουν διαρρεύσει στο κοινό.

«Γνωρίζω επίσης ότι έχω μαγνητοσκοπηθεί υλικό για εμένα και από άλλα μέρη, και ουσιαστικά, όταν βγαίνω από την πύλη της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας, γυρίζεται συνέχεια υλικό για εμένα. Αισθάνομαι άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, ακόμη και τα φυσιολογικά πράγματα μπορούν να γίνουν έτσι ώστε να φαίνονται άσχημα και πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι οι πολίτες ξέρουν να διακρίνουν μεταξύ της φροντίδας των εργασιακών καθηκόντων και του ελεύθερου χρόνου».

Μάλιστα, μετά το πρώτο βίντεο που την έδειχνε να χορεύει έξαλλα σε φιλικό σπίτι και την κατηγόρησαν για χρήση ναρκωτικών, η Σάνα Μάριν αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την επόμενη εβδομάδα. «Ήλπιζα ότι τέτοιες υποψίες, δεν μπορούν να εγείρονται χωρίς στοιχεία. Έχω κάνει εξετάσεις ναρκωτικών και το αποτέλεσμα θα δημοσιευτεί σε μια περίπου εβδομάδα», τόνισε.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της χρήση ναρκωτικών, ούτε ακόμα και στα εφηβικά της χρόνια.

Σε ό,τι αφορά στην άσκηση των καθηκόντων της, ανέφερε ότι η πρωθυπουργός λέει ότι κάθε πολίτης μπορεί να κρίνει τις πράξεις του.

«Στις εκλογές κάθε ενήλικος πολίτης έχει δικαίωμα ψήφου. Μπορούν να εκφράσουν την ικανοποίηση ή τη δυσαρέσκειά τους στις εκλογές», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments