Αθλητισμός

Κράμαριτς – Λιβάγια: Οι δύο killer ”καθάρισαν” τον Καναδά

Κράμαριτς – Λιβάγια: Οι δύο killer ”καθάρισαν” τον Καναδά

Πηγή Φωτογραφίας: Alpha Πάτρας

Ολοκληρώνουμε σήμερα την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 5 προγνωστικά στοιχήματος…

O Καναδάς δεν μας δικαίωσε παρότι το παιχνίδι με τους Κροάτες ξεκίνησε ιδανικά, πλήρωσε την τακτική του αφέλεια και τον τραυματισμό του καταλυτικού χαφ Εουστάκιο για να ηττηθεί με το βαρύ 4-1 και να αποκλειστεί. Χάσαμε το δυνατό σημείο στο Χ2 & Over 1.5, όμως κλείσαμε την Κυριακή με +35 μονάδες απολογισμό, αφού πληρωθήκαμε εύκολα, από ημίχρονο το Over 2.5 στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και το Goal/Goal δευτέρου ημιχρόνου στο Ισπανία – Γερμανία. Ολοκληρώνουμε σήμερα την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 5 προγνωστικά στοιχήματος…

Καμερούν – Σερβία

Μαχητικό το Καμερούν στην πρεμιέρα απέναντι στους Ελβετούς, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο απειλητικό στο transition, αλλά δεν είχε ουσία στις κόντρες που έβγαλε. Το πλήρωσε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι χαμηλού επιπέδου αμυντικοί του έχασαν στην ίδια φάση τους δύο πιο επικίνδυνους παίκτες των αντιπάλων για να δεχθεί το καθοριστικό γκολ και στην συνέχεια η αντίδρασή του ήταν προβληματική. Ποιότητα μπροστά υπάρχει, αλλά όχι η απαραίτητη συνοχή, ενώ αμυντικά το επίπεδο δεν μοιάζει επαρκές για Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σερβία στάθηκε πολύ καλά για μισό ημίχρονο απέναντι στο #1 φαβορί της διοργάνωσης, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά η Βραζιλία επέβαλλε τον ρυθμό της, στο δεύτερο μέρος έγινε κυριαρχική και το τελικό 2-0 κολακεύει την ομάδα του Στοΐκοβιτς. Η “σελεσάο” έφτιαξε πολλές μεγάλες ευκαιρίες το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Υπήρξαν καλά στοιχεία στο παιχνίδι των “πλάβι”, αλλά δεν έφταναν απέναντι στην ισχυρότερη εθνική του πλανήτη.

Εντός προγράμματος η ήττα των Σέρβων στην πρεμιέρα, από εδώ και πέρα ξεκινά ουσιαστικά το τουρνουά γι αυτούς. Διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και συνοχή στο παιχνίδι τους, έκαναν εξαιρετική πορεία και στα προκριματικά του Μουντιάλ και στο πρόσφατο Nations League. Δύσκολα θα διαχειριστούν οι στόπερ του Καμερούν τον όγκο του Μίτροβιτς, ο οποίος παίζει εξαιρετικά με την πλάτη και είναι ιδανικός να απορρυθμίσει ένα πιθανό πολύ αμυντικό πλάνο απο τον Σονγκ. Επιλογή μας το 2 & Under 4.5 σε απόδοση διπλασιασμού.

Νότια Κορεά – Γκάνα

Νοτιοκορεάτες και Γκανέζοι πήγαν στο Κατάρ ως αουτσάιντερ του ομίλου, ωστόσο στην πρεμιέρα ήταν πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι αναμενόταν. Καλό το passing game της Ν. Κορέας απέναντι στην Ουρουγουάη, κέρδισε το κέντρο με τα πολλά “τρεχαντήρια” που έχει, της έλειψε η ποιοτική ενέργεια κοντά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Η “σελέστε” έπαιξε συντηρητικά, δεν της έδωσε πολλούς χώρους, δεν αναμένεται κάτι ανάλογο σήμερα, αφού η Γκάνα έβγαλε αφέλεια στην ήττα από την Πορτογαλία και σήμερα δεν μπορεί να παίξει για την ισοπαλία. Ταχυδυναμικό το σύνολο του Άντο, μπορεί να κερδίσει την πλειοψηφία των μονομαχιών, οι μεσοεπιθετικοί του διαθέτουν ποιότητα και έκρηξη για να προβληματίσουν τους Ασιάτες. Δεν εμπιστευόμαστε καμία αμυντική λειτουργία, οπότε θα πάμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.07.

Βραζιλία – Ελβετία

Η “σελεσάο” επιβεβαίωσε τον τίτλο του #1 φαβορί που της έδωσαν οι στοιχηματικές πριν την εκκίνηση της διοργάνωσης. Χρειάστηκε ένα 20λεπτο για να διαβάσει το παιχνίδι των Σέρβων στην πρεμιέρα και στην συνέχει άρχισε κλείνει τη “μέγγενη”. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κυριαρχική, με έναν Κασεμίρο να “σκουπίζει” όποια υποψία κόντρας των αντιπάλων, με σοβαρά μπακ που πήραν τα απαραίτητα ανεβάσματα, με ένα δίδυμο στόπερ εγγύηση και ψηλά και χαμηλά. Και φυσικά μία επιθετική 4αδα που ξεχειλίζει ποιότητα, ακόμη και δίχως το Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει για τα νοκ άουτ. Εξαιρετικές οι επιλογες για την αντικατάστασή του, άλλωστε ο σταρ της Βραζιλίας δεν έκανε κάποιο τρομερό παιχνίδι στην πρεμιέρα.

Λίγα πράγματα από τους Ελβετούς στη νίκη επί του Καμερούν, δεν δείχνουν ότι έχουν την επιθετική “σπιρτάδα” να απειλήσουν την πολύ σοβαρή αμυντική λειτουργία του Τίτε. Ουδείς εκ των μεσοεπιθετικών της έχει την έκρηξη να βάλει προβλήματα στο transition και μόνο με άμυνα δεν θα αντέξουν απέναντι σε μία Βραζιλία που θα είναι απελευθερωμένη μετά την πειστική εμφάνιση επί των Σέρβων. Δυνατή επιλογή το Βραζιλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Μαζί με το ποντάρισμα της καλύτερη ομάδας στο Κατάρ θα πάρουμε σκόρερ από το ματς. Με το Νεϊμάρ εκτός ο Βινίσιους θα πάρει ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και την Πέμπτη έδειξε να συνεχίζει από κει που είχε μείνει με την Ρεάλ. “Φρέσκος”, με απαράμιλλη έκρηξη που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα, τρομερά βελτιωμένος στα τελειώματά του. Βρίσκουμε αξία στο σκοράρισμά του σε απόδοση 3.25.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο χώρες ήταν στους “16” του προηγούμενου Μουντιάλ, με τους Ουρουγουανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου έπεσαν πάνω στους μετέπειτα πρωταθλητές Γάλλους. Τότε ήταν do or die παιχνίδι, το σημερινό κάθε άλλο. Οι Πορτογάλοι με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση, αλλά και με ισοπαλία παραμένουν πολύ μεγάλο φαβορί. Έβγαλε πολύ άγχος η ομάδα του Σάντος στην πρεμιέρα για να πάρει ιδιαίτερο ρίσκο σήμερα με τρεις πόντους ήδη στο σακούλι. Η Ουρουγουάη έπαιξε συντηρητικά ακόμη και απέναντι στους Κορεάτες, το ίδιο θα κάνει και απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Ο βαθμός της κάνει για να πάει να παίξει “τελικό” με την Γκάνα. Προβλέπουμε επιφυλακτική προσέγγιση εκατέρωθεν, όπως στα περισσότερα παιχνίδια της διοργάνωσης, το πιθανό Χ Ημίχρονο πληρώνει 2.12.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments