Πολιτική

Τέμπη: Ανακοινώνεται το απόγευμα από Γεραπετρίτη η ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων

Τέμπη: Ανακοινώνεται το απόγευμα από Γεραπετρίτη η ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση της υπερκομματικής και ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων που θα συγκροτηθεί από τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η ανακοίνωση της υπερκομματικής και ανεξάρτητης επιτροπής εμπειρογνωμόνων που θα συγκροτηθεί από τον Γιώργο Γεραπετρίτη, με στόχο να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και τα κακώς κείμενα στις συμβάσεις δημοσίου έργου στους σιδηροδρόμους.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Γεραπετρίτης, που ανέλαβε χθες τα νέα του καθήκοντα, έχει ήδη επικοινωνήσει με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για τη σύνθεση της επιτροπής.

Άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει αν τα τρία κόμματα θα ανταποκριθούν και θα προτείνουν πρόσωπα που θα μετέχουν σε αυτή.

Σύσκεψη υπό Τριαντόπουλο

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τους φορείς για τον συντονισμό των ενεργειών από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, Γεώργιος Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επικεφαλής της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής καθώς και από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments