Διεθνή

Όταν ο Μπόρις άνοιγε σαμπάνιες στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω καραντίνας

Όταν ο Μπόρις άνοιγε σαμπάνιες στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω καραντίνας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου/to vima.gr

Η εφημερίδα Telegraph συνεχίζει να ανοίγει τα lockdown files.

Η εφημερίδα Telegraph συνεχίζει να ανοίγει τα lockdown files. Σε αυτά απεικονίζεται και ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον να ανοίγει σαμπάνια στην Ντάουνινγκ Στριτ, παρά τις απαγορεύσεις.

Η φωτογραφία δείχνει σαμπάνια να συγκεντρώνεται στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, τέσσερις ημέρες αφότου η αστυνομία έδωσε ελέγχου τήρησης της καραντίνας.

Τα μηνύματα WhatsApp δείχνουν ότι ο Μπόρις Τζόνσον πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το επίπεδο ειδοποίησης «Tier 4» ενώ λάμβανε χώρα το πάρτι κλειδώματος στο ίδιο κτίριο.

Ο Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε σε μια συγκέντρωση στην Ντάουνινγκ Στριτ με κίνητρο, λίγες μέρες αφότου ο τότε υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ έδινε στην αστυνομία εντολές για την τήρηση των μέτρων κοινωνικού αποκλεισμού.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τον τότε πρωθυπουργό να απευθύνεται στο προσωπικό σε μια αποχώρηση δύο ιδιωτικών γραμματέων κατά τη διάρκεια του τρίτου εθνικού lockdown της Αγγλίας.

Τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια prosecco και πολλά μπουκάλια μπύρας φαίνονται στο τραπέζι, γύρω από το οποίο κάθονται ή στέκονται αρκετοί υπάλληλοι της Downing Street.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εμφανίζεται όρθιος απευθυνόμενος στο προσωπικό του, λέγεται ότι μίλησε για περίπου πέντε λεπτά στην εκδήλωση στις 14 Ιανουαρίου 2021.

Το τρίτο εθνικό lockdown της Αγγλίας είχε τεθεί σε ισχύ μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Πλαστικά κύπελλα είναι διάσπαρτα γύρω από το τραπέζι, μαζί με ένα διανομέα απολυμαντικού χεριών.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τον εορτασμό γενεθλίων χωρίς καμία κοινωνική απόσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments