Πολιτική

Άδωνις: Διαπανεπιστημιακή έρευνα για το Καλάθι

Άδωνις: Διαπανεπιστημιακή έρευνα για το Καλάθι
Τη μελέτη που εκπόνησαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Philips της Κύπρου με αντικείμενο το Καλάθι του Νοικοκυριού θα παρουσιάσει αύριο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Τη μελέτη που εκπόνησαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Philips της Κύπρου με αντικείμενο το Καλάθι του Νοικοκυριού θα παρουσιάσει αύριο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, θα παραχωρήσουν αύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023,   και ώρα 10:00 π. μ. συνέντευξη τύπου, προκειμένου να αναφερθούν στην πορεία του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» και να παρουσιάσουν το Πασχαλινό «Καλάθι των Νονών» και τον εμπλουτισμό του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» με τρόφιμα που παραδοσιακά καταναλώνονται κατά την περίοδο του Πάσχα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου θα παρουσιαστεί μελέτη που εκπόνησαν το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Philips της Κύπρου με θέμα: «Ανάλυση Συμπεριφοράς των Τιμών των Προϊόντων του Καλαθιού του Νοικοκυριού και Σύγκριση αυτών με τα Στοιχεία Τιμών της ΕΛΣΤΑΤ της Περιόδου Ιανουάριος 2022 – Ιανουάριος 2023». Την έρευνα θα παρουσιάσουν ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ, κ. Νικόλαος Ηρειώτης και ο πρόεδρος του Philips University, κ. Φίλιππος Κωνσταντίνου.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκης 5-7, Σύνταγμα (αίθουσα 305 – 3ος όροφος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments