Πολιτική

Παραδοχή Τσακαλώτου για το ΣΥΡΙΖΑ: Επενδύσαμε στον φόβο

Παραδοχή Τσακαλώτου για το ΣΥΡΙΖΑ: Επενδύσαμε στον φόβο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Αυτοκριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προηγούμενη περίοδο, έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κόμματος Ευκλείδης Τσακαλώτος

Αυτοκριτική για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προηγούμενη περίοδο, έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κόμματος Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη περίοδο επένδυσε στον φόβο. «Νομίζω τώρα στην επόμενη περίοδο, πρέπει χωρίς να επενδύσουμε στον φόβο, που εμείς το κάναμε, και είναι ένα μέρος της κριτικής μας. Δηλαδή το μείγμα της πολιτικής μας, πόσο λέμε το θετικό μας πρόσημο, το θετικό μας πρόγραμμα, πόσο επενδύουμε στο… πρόβλημα. Εκεί κάναμε λάθος. Είναι από τα πράγματα που πρέπει να ομολογήσουμε», ανέφερε συγκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιμένει στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για αύξηση φόρου στα μερίσματα και μείωση του αφορολόγητου στις γονικές παροχές. «Η Αριστερά παραδοσιακά θέλει άλλο μείγμα πολιτική», είπε.

Αναφερόμενος στα μερίσματα είπε, «εμείς το έχουμε πει ότι θα αυξηθούν από το 5% στο 10%. Προφανώς γίνεται και για συμβολικούς λόγους». Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, επανέλαβε και τη θέση του κόμματος για μείωση του αφορολόγητου στις γονικές παροχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments