Πολιτική

Κασσελάκης: Απίστευτες οι δηλώσεις Βαρβιτσιώτη – Η Ελλάδα να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες [vid]

Κασσελάκης: Απίστευτες οι δηλώσεις Βαρβιτσιώτη – Η Ελλάδα να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις δηλώσεις του υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το τραγικό περιστατικό και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Κ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις δηλώσεις του υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το τραγικό περιστατικό και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Κ. στον Πειραιά, προέβη στην εξής δήλωση: «Όταν μου μετέφεραν τη δήλωση του υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, νόμιζα ότι ήταν fake news. Ακούω και ξανακούω τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και δεν μπορώ να το πιστέψω. Αλλά, πώς να συλλάβει ο άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ την ανθρώπινη ανάγκη; Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες».

Θέση για το συμβάν έλαβε και νωρίτερα σήμερα ο κ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media όπου τόνισε πως: «Δεν μπορεί αιώνες ανθρώπινης σκέψης να οδηγούν σε τόση απανθρωπιά. Η ζωή πρέπει να αποκτήσει ξανά αξία στη χώρα μας. Ζητάμε το αυτονόητο: να λειτουργήσει η δικαιοσύνη. Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο από το Blue Horizon. Χωρίς αυτό, όλο το σύστημα θα μιλούσε σήμερα για “ατύχημα”».

Φάμελλος: Να καταδικάσει η κυβέρνηση προσπάθειες εξίσωσης θύματος και θύτη στη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

«Μάς έχει σοκάρει η αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη ενώ προσπαθούσε να μπει στο πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για μία απάνθρωπη πράξη που δεν αντιστοιχεί στον πολιτισμό και στην δημοκρατική κοινωνία μας. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άρα καμία προσπάθεια να κανονικοποιηθούν και να δικαιολογηθούν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Κατάπτυστη και απάνθρωπη είναι η δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Βαρβιτσιώτη, η οποία εξισώνει το θύμα, τον Αντώνη Καρυώτη με τους θύτες, αυτούς που τον δολοφόνησαν. Είναι παράδοξο το ότι παραμένει ακόμη στη θέση του. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταδικάσει τη δήλωση αυτή και να τον αποπέμψει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, σε  συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο City 106,1 Θεσσαλονίκης, στην εκπομπή “έπεσε σύρμα” με τον Δημήτρη Συρμάτση.

Σχετικά με αβελτηρίες στον κρατικό μηχανισμό για τις πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αυτές τις ημέρες επισήμανε ότι: «αυτή τη στιγμή δίνεται ακόμη μία πολύ μεγάλη μάχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τους πολίτες και εθελοντές για να αντιμετωπιστεί αυτή η έκτακτη κατάσταση και εχθές και σήμερα απέναντι σε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, το οποίο μάς δείχνει και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Προτεραιότητα είναι τώρα η ασφάλεια των πολιτών και των ανθρώπων που επιχειρούν και η προστασία των περιουσιών των πολιτών. Πρέπει λοιπόν να τους στηρίξουμε και στη συνέχεια θα κάνουμε και μία πολιτική συζήτηση για τη διαχείριση της κατάστασης».

Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου που έριξαν από το Blue Horizon – Είχε και τραύμα στο κεφάλι

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου που έχασε τη ζωή του στον Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έριξαν στην θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου, όπως φανέρωσε η ιατροδικαστική έκθεση.

Ωστόσο, το θύμα έφερε και χτυπήματα (κακώσεις) στο κεφάλι τα οποία τον οδήγησαν – όπως εκτιμάται – να χάσει τις αισθήσεις του και εν τέλει να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά. Ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί εάν τα χτυπήματα αυτά προήλθαν από την εγκληματική και αναιτιολόγητη απώθηση την οποία δέχθηκε ο 36χρονος από τους υπαλλήλους του Blue Horizon ή κατά τη διάρκεια της πτώσης του από το πλοίο. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα αναμένεται να σταλούν στις δικαστικές Αρχές ενώ οι εξετάσεις στη σωρό του άτυχου άνδρα συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments