Οικονομία

Πάσχα: Πόσο θα πληρώσουμε φέτος το αρνί [vid]

Πάσχα: Πόσο θα πληρώσουμε φέτος το αρνί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [360805] ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" (ΜΙΧΑΛΗΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πλησιάζουμε προς το Πάσχα και οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την έρευνα τους για το αρνί και το κατσίκι

Εν αναμονή βρίσκονται επαγγελματίες και καταναλωτές εν όψει του Πάσχα για τις τιμές που θα πουληθεί ο πατροπαράδοτος οβελίας.

Ο Χρήστος Μόσχος μίλησε στο MEGA για τις τιμές που θα κυμανθούν το αρνί και το κατσίκι το φετινό Πάσχα.

«Αυτή την στιγμή οι έμποροι κάνουν ό,τι κάνουν κάθε χρόνο με το αρνί, δηλαδή περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να πιέσουν τον κτηνοτρόφο για να πάρουν το αρνί στην πιο χαμηλή τιμή. Σήμερα από τον κτηνοτρόφο φεύγει το αρνί στα 7 – 8 ευρώ το κιλό».

Παράλληλα, ανέφερε ο κ. Μόσχος «το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν επιδοτείται η παραγωγή» και συμπλήρωσε «η Βουλγαρία έκανε αίτηση στην ΕΕ για να πάρει αποζημίωση επιδότησης, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία για τα αγροτικά της προϊόντα, η επιδότηση που πήρε η Βουλγαρία είναι μεγαλύτερη από την συνδεδεμένη επιδότηση που παίρνουμε εμείς εδώ».

«Μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα»

«Η κυβέρνηση επεμβαίνει αυτή την στιγμή στην τιμή του αρνιού, ενώ μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα που κάναμε οι μισοί αγρότες και πηγαίνουμε στον εισαγγελέα να απολογηθούμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments