Πολιτική

Φίλης για Ρουβίκωνα: Τα τρικάκια και οι μπογιές δεν είναι επίθεση, είναι ενέργεια (vid)

Φίλης για Ρουβίκωνα: Τα τρικάκια και οι μπογιές δεν είναι επίθεση, είναι ενέργεια (vid)
Ούτε τα τρικάκια που πέταξε ο Ρουβίκωνας στο βρετανικό συμβούλιο το πρωί της Πέμπτης, ούτε και οι μπογιές που έριξαν μέλη της ομάδας στη γαλλική πρεσβεία δεν είναι επίθεση σύμφωνα με τον Νίκο Φίλη.

«Το να πετάς τρικάκια δεν είναι επίθεση, είναι μια ενέργεια. Δεν συνιστά επίθεση και μάλιστα καταδρομική. Όπως δεν είναι επίθεση και οι μπογιές που πέταξαν στη γαλλική πρεσβεία. Καμία αντίρρηση ότι δεν προσέφεραν τίποτα αλλά δεν ήταν επίθεση», επεσήμανε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Ο πρώην υπουργός  ε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ δήλωσε τα παραπάνω αναφερόμενος στον Ρουβίκωνα και τις μπογιές που έριξαν μέλη του, τις προηγούμενες ημέρες στη Γαλλική Πρεσβεία και τα τρικάκια που πέταξαν σήμερα στο Βρετανικό Συμβούλιο.

«Τι ζητούμε σε κάθε τετράγωνο, κάθε γωνιά να υπάρχουν ΜΑΤ; Υπάρχουν εκατοντάδες «στόχοι» στην Αθήνα. Ζητούμε αστυνόμευση κατά όσων πετούν τρικάκια; Λάθος είναι αυτές οι ένεργειες από την πλευρά της σκοπιμότητας, αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών» πρόσθεσε ο Νίκος Φίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η "μπηχτή" του Γαβρόγλου για την απόφαση του ΣτΕ για τα ΘρησκευτικάΣτΕ: Νέο «όχι» για τις αλλαγές του Φίλη στα θρησκευτικάΝίκος Φίλης: Καθαρή έξοδος με κόψιμο συντάξεων δεν υπάρχειΣΥΡΙΖΑ κατά ΣτΕ για μπλόκο στις αλλαγές στα θρησκευτικά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments