Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις 2 έως 8/1/2017

Αστρολογικές προβλέψεις 2 έως 8/1/2017
Μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα 2 έως 8/1/2017 με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, στην αισθηματική, επαγγελματική και οικονομική σου ζωή. Όλα όσα θα συμβούν, οι όψεις και η επιρροή τους στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

​Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια την εβδομάδα 2 ως 8/1/2017

Με την αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης ξεκινάει αυτή η εβδομάδα. Από το ψυχρό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, περνάει στο ευαίσθητο και τρυφερό ζώδιο των Ιχθύων. Η τριπλή σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να σηματοδοτήσει μια περίοδο, που δεν αποκλείεται να συμβούν γεγονότα, τα οποία μπορεί και να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα σε επίπεδο ανθρωπιστικό. Ο μεταβλητός σταυρός, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ενεργοποιείται από αυτήν τη θέση της Αφροδίτης, κυρίως σε επίπεδο συναισθηματικό.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία εντείνει την υπερβολή, η τάση να υπερεκτιμούμε πρόσωπα και καταστάσεις μας διακατέχει. Περισσότερο αυτό αφορά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, (Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς). Από αυτή την όψη, ωφελούνται οι Ταύροι και οι Παρθένοι, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση κάποιων πραγμάτων, κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό επίσης χρειάζεται προσοχή, κυρίως σε ό,τι αφορά τις απερίσκεπτες και βιαστικές ενέργειες, τα ατυχήματα.

Γενικότερα, η εβδομάδα που ακολουθεί χρειάζεται προσοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται ανάδρομος μέχρι και τις 7 του μήνα. Καθυστερήσεις αναποδιές, απρόοπτα γεγονότα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η Παρασκευή και το Σάββατο, θεωρούνται οι καλύτερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές αυτό το διάστημα, γιατί μπορεί να έχουν επίπτωση στην υγεία σας. Υπερβολή στο φαγητό, το ποτό, υπερβολή όμως και σε ό,τι αφορά τον τρόπο που βιώνετε τα συναισθήματά σας. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα-Αφροδίτης στο 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δε σας βοηθά να κρίνετε αντικειμενικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα όλα να προβάλλονται μεγεθυμένα στα μάτια σας. Ορισμένοι από εσάς, είναι πολύ πιθανόν να λειτουργήσουν πολύ δοτικά απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Αφεθείτε στο να δώσετε όσο σας υπαγορεύει η καρδιά σας, όμως μην περιμένετε ανταπόδοση, γιατί το πιο πιθανό είναι να εισπράξετε απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα, παρότι ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, να είναι η ευκαιρία για εσάς, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε παραπέρα. Μπορεί κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ή κάποιο άτομο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον σας, να λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς, μέσα από την προσφορά του απέναντί σας, είτε αυτή η προσφορά αφορά το υλικό επίπεδο, είτε το συναισθηματικό. Εύκολα αυτή την περίοδο συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε μόνοι και ότι υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι, που νοιάζονται για εσάς. Δεν αποκλείεται όμως, κάπως ανάλογα να λειτουργήσετε και εσείς για κάποιους ανθρώπους, κυρίως για άτομα που βρίσκονται στο στενό φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς τους Διδύμους τα πράγματα είναι αρκετά ασαφή θα λέγαμε, κυρίως σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Σαν να έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, με αποτέλεσμα αυτό να σας δημιουργεί σύγχυση και εκνευρισμό. Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τον έλεγχο, ειδικότερα σε καταστάσεις που ούτως ή άλλως γνωρίζετε ότι δεν περνούν αποκλειστικά από το χέρι σας. Αφήστε τα πράγματα να σας οδηγήσουν, κι αυτό αφορά και το συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί η ανταπόκριση που θα θέλατε από τον/τη σύντροφο να μην είναι αυτή που τώρα εισπράττετε, να ξέρετε όμως, πως από το τέλος της εβδομάδας και μετά, τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη διεξόδου φυγής από την πραγματικότητα προβάλλεται έντονη αυτή την εποχή. Εσείς που δύσκολα απομακρύνεστε από το γνώριμο και το οικείο, αναζητάτε κάτι, ένα μέσον, μέσω του οποίου θα μπορούσατε να βρεθείτε κάπου αλλού. Για τους περισσότερους από εσάς, αυτό μπορεί να σημαίνει την αναζήτηση ενός «συναισθηματικού λιμανιού». Και σε πρακτικό όμως επίπεδο μπορεί και να είστε ξεσηκωμένοι μέσα από την επιθυμία ενός ταξιδιού, προκειμένου να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα και Άρη, σας ευνοεί ιδιαίτερα στο να μπορέσετε να υλοποιήσετε τέτοια όνειρα, ακόμα και αν μέχρι πρότινος έμοιαζαν ανέφικτα.

ΛΕΩΝ

Με τα οικονομικά σας ασχολείστε αυτό το διάστημα, πιθανόν όμως όχι με τον τρόπο που το κάνατε μέχρι σήμερα, αλλά με τον τρόπο που αρχίζετε τελευταία να ανακαλύπτετε. Για τους περισσότερους αυτό σημαίνει πως έχετε μεταθέσει τις αξίες σας και ίσως να αναζητάτε πια νέες πηγές χαράς και ικανοποίησης. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες, μέσα όμως από βαθιά συναισθήματα αγάπης. Ίσως και να αισθανθείτε την ανάγκη να παραδοθείτε άνευ όρων, προκειμένου να ανακαλύψετε καινούργιες πλευρές του εαυτού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή αυτό το διάστημα, κυρίως σε θέματα που αφορούν την υγεία σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Ποσειδώνα απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο σας, σας δυσκολεύει αρκετά όσον αφορά τη σωστή διαχείριση της ψυχικής και συναισθηματικής σας ενέργειας, με αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στα θέματα υγείας. Για τους περισσότερους από εσάς, αυτό το διάστημα κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσφορά σας απέναντι στους άλλους. Ακόμα και για εσάς, που η προσφορά λειτουργεί ως το κύριο σημείο αναφοράς αναγνώρισης του εαυτού σας, αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να δυσανασχετήσετε έντονα απέναντι στις απαιτήσεις που προβάλλουν οι άλλοι απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι γίνεται στον τομέα των επαγγελματικών, κάτι που σας μεταφέρει σε μία διαφορετική συχνότητα. Μπορεί κάποιες μικρές αλλαγές, μέσα από τις οποίες αρχίζετε σιγά-σιγά να βλέπετε νέα προοπτική, ή κάποιες νέες συνεργασίες που μπορεί και να καθορίσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο μία νέα σχέση ερωτική να ξεκινήσει μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Η τάση του να λειτουργείτε με συναίσθημα και ρομαντισμό, θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχετε κατά νου το… φρένο, στην περίπτωση που πάτε να ξεφύγετε από την πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι παίζεται με τα ερωτικά σας αυτή την εποχή. Για κάποιους από εσάς είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει και το τι έχετε να περιμένετε από δω και πέρα από τον ή τη σύντροφο. Για εσάς τους Σκορπιούς που ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά και ασαφή (στον επαγγελματικό τομέα), μπορεί κάτι να προετοιμάζεται αυτή την εποχή, κάτι που θα σας πάρει μακριά από αυτή την πραγματικότητα που τώρα ζείτε. Μέχρι το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με εντελώς νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Προσέξτε όμως τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα διαχειριστείτε το συναίσθημά σας. Προσοχή στις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα της οικογένειας, είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθούν γεγονότα, μέσα από τα οποία έρχεστε αντιμέτωποι με το πιο ευαίσθητο και ευάλωτο κομμάτι του εαυτού σας. Η εποχή σάς καλεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που θα πάρετε. Πολλοί από εσάς είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε συνθήκες που δε συνάδουν με τα θέλω και τις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, και αυτό περισσότερο ισχύει για εσάς, τους Τοξότες του τελευταίου δεκαημέρου. Η ώρα της απελευθέρωσης δεν αργεί να έρθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας. Η εποχή αυτή δε σας ευνοεί να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο, παρότι οι προκλήσεις είναι πολλές. Κρίνεται σημαντικό όμως να αναγνωρίσετε πως με το να προσπαθείτε να κρατάτε κατεβασμένα τα ρολά, αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες, μέσα από νέες επικοινωνίες που μπορεί να καθορίσουν σ’ έναν σημαντικό βαθμό τις σχέσεις σας, σε επίπεδο συνεργασιών, αλλά και σε ό,τι αφορά το ερωτικό επίπεδο. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να υπεκφύγετε της αλήθειας σας. Και αυτό σημαίνει να κάνετε πως δε βλέπετε τις βαθιές, συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΣ

«Όλα γύρω σας γυρίζουν», και μάλιστα με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε καθαρά ούτε πρόσωπα, αλλά ούτε και καταστάσεις. Γενικώς, βρίσκεστε σε φάση σύγχυσης, για κάποιους όμως αυτό μπορεί να σημαίνει κατάσταση μέθης μέσα από πρωτόγνωρα συναισθήματα, όχι μόνον για τους άλλους, αλλά και για τον εαυτό σας. Ο Άρης, που μέχρι πρότινος σας έκανε να εκδηλώνετε επιθετική συμπεριφορά, τώρα συναντιέται με την Αφροδίτη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σας απογειώνει συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά. Αφήστε κατά μέρος τις ανασφάλειές σας και κοιτάξτε να ζήσετε με όλη σας τη δύναμη αυτή την περίοδο.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments