Αθλητισμός

Δύσκολα ματς στο φινάλε

Δύσκολα ματς στο φινάλε
​Το Πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική του ευθεία. Έχοντας φτάσει πλέον στην 23η αγωνιστική, μένουν άλλες 7 στροφές ως το φινάλε της κανονικής περιόδου. Η τελική ευθεία επιφυλάσσει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (12/3). Στις επτά αγωνιστικές που μένουν έχει να […]

​Το Πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην τελική του ευθεία. Έχοντας φτάσει πλέον στην 23η αγωνιστική, μένουν άλλες 7 στροφές ως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Η τελική ευθεία επιφυλάσσει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (12/3).

Στις επτά αγωνιστικές που μένουν έχει να παίξει ακόμη με ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιο (εντός), Λάρισα (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός) και Κέρκυρα (εντός).

Τα πέντε από τα επτά ματς είναι απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και πάνω (Πανιώνιος 2ος, Παναθηναϊκός 4ος, ΑΕΚ 6η, Πλατανιάς 7ος, Ατρόμητος 8ος), με ομάδες που κυνηγούν την είσοδό τους στα play off και θα παλέψουν μέχρι τέλους γι’ αυτό.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει να κάνει 7Χ7 νίκες, αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε ομάδες που φέτος έχουν δείξει ικανές για να κερδίσουν και να κοντράρουν κάθε ομάδα.

Ο Δικέφαλος διαθέτει καλύτερο ρόστερ από όλες τις ομάδες που θα συναντήσει τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά του και μέσα στο γήπεδο.

Οφείλει να δείξει σε κάθε ματς σοβαρότητα και να παίξει παντού χωρίς υπεροψία, για να μην την πατήσει με απώλειες όπως αυτή με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, όπου με το 1-1 χάθηκαν δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ πάντως, τους «έχει» όλους εντός των ελληνικών συνόρων.

Ο Δικέφαλος κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-0 στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, αλλά επειδή στο β’ ημίχρονο είδαμε όλοι να… γυαλίζουν τα μάτια των παικτών και να παίζουν με μεγαλύτερο πάθος. Αυτό το πάθος αν συνδυαστεί και με καλύτερο ποδόσφαιρο (το οποίο έχουμε δει από την ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν), τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments