Ελλάδα

ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ : Είχαν “χτυπήσει” ξανά στην περιοχή οι ληστές (pics)

ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ : Είχαν “χτυπήσει” ξανά στην περιοχή οι ληστές (pics)
Πέντε ημέρες πριν από την επίθεση στον 25χρονο φοιτητή, οι ληστές είχαν επιτεθεί και σε δύο Γερμανίδες τουρίστριες στου ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ. Σεσημασμένοι κακοποιοί. Είχαν κάνει τουλάχιστον 10 ληστείες τέτοιου τύπου.

Εικόνες που προκαλούν σοκ με “πρωταγωνιστές” τους τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για το έγκλημα στου ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής οι τρεις δράστες που επιτέθηκαν στον Νικόλα Μουστάκα και τον οδήγησαν στο θάνατο, πέντε ημέρες πριν, είχαν επιτεθεί σε δυο Γερμανίδες τουρίστριες, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Θύματα της επίθεσης αυτής στου ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ήταν δυο Γερμανίδες τουρίστριες.

Ήταν 22:00 το βράδυ της 10ης Αυγούστου όταν οι δυο Πακιστανοί και ο ανήλικος 17χρονος Ιρακινός βρέθηκαν στου Φιλοπάππου αναζητώντας τα θύματά τους.

Η επίθεση έγινε στο ίδιο σημείο όπου έγινε και εκείνη κατά του 25χρονου φοιτητή. Μόλις λίγα μέτρα από την άκρη του βράχου.

Οι τρεις δράστες εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πίσω από τις δυο Γερμανίδες, που κάθονταν στο βράχο.


ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ: Η επιστολή στον Τσίπρα από την μητέρα του αδικοχαμένου Νικόλα


Τις τράβηξαν και τις έσυραν στο έδαφος.

Ο στόχος τους ήταν μια από τις δυο κοπέλες, αφού η φίλη της δεν είχε μαζί της τσάντα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα που να τους ενδιέφεραν.

Η τουρίστρια που είχε μαζί της τσάντα, αντιστάθηκε.

Ο 17χρονος συλληφθείς ήταν εκείνος που προσπαθούσε να της αποσπάσει την τσάντα από τα χέρια.

Φαίνεται μάλιστα, ότι ο ανήλικος, σε όλες τις ληστείες τέτοιου τύπου που είχε κάνει η συμμορία των αλλοδαπών, να είχε… ειδικότητα στο να αποσπά τις τσάντες από γυναίκες.

Ο 25χρονος Ιρακινός, πάλι, κρατούσε τα χέρια της κοπέλας, ενώ ο 28χρονος Πακιστανός στέκεται δίπλα, παρατηρώντας το χώρο, εκτελώντας ουσιαστικά χρέη τσιλιαδόρου.

Η δεύτερη τουρίστρια, όση ώρα η φίλη της έδινε μάχη για να γλιτώσει την τσάντα της, σήκωσε τη φωτογραφική της μηχανή και άρχισε να φωτογραφίζει τους αλλοδαπούς, με στόχο να φοβηθούν και να φύγουν.

Στην κατάθεσή της είπε στους αστυνομικούς πως αυτή ήταν μια ενστικτώδης κίνηση, με στόχο να τρομάξει τους δράστες.

Και φαίνεται πως η κίνησή της αυτή ανάγκασε τους δράστες να επισπεύσουν τις κινήσεις τους.

Ο Ιρακινός δράστης αφήνει τα χέρια της γυναίκας και επιχειρεί να απομακρυνθεί.

Τότε, η Γερμανίδα βρίσκει την ευκαιρία να χτυπήσει τον δράστη που συνεχίζει να της τραβά την τσάντα.

Την ίδια στιγμή, ο δράστης που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου έχει βγεί από το πλάνο και φαίνεται πως καλούσε τους συνεργούς του να φύγουν.

Αλλά ο Ιρακινός, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επέμενε να τραβά την τσάντα της τουρίστριας.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο δράστης αποσπά την τσάντα και οι τρεις τους τρέπονται σε φυγή.

Υστερα από λίγο η συμμορία κατάφερε να αποσπάσει την τσάντα της τουρίστριας και να εξαφανιστεί, ενώ οι δυο κοπέλες κατευθύνθηκαν αμέσως στο ΑΤ Ακροπόλεως για να καταθέσουν.

Εκεί κατέθεσαν και τις φωτογραφίες των αλλοδαπών που έβγαλαν.


ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ: Φοιτητής στο εξωτερικό ο 25χρονος – Τι κατέθεσε η φίλη του στην αστυνομία


Αυτές οι φωτογραφίες, χρησιμοποιήθηκαν για την αναγνώριση των δραστών της δολοφονίας του Νικόλα Μουστάκα. Οι αστυνομικοί τις έδειξαν στην Πορτογαλίδα φίλη του 25χρονου και εκείνη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δράστες. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς, ο 28χρονος, φορούσε την ίδια μπλούζα που φορούσε στην επίθεση κατά του Νικόλα Μουστάκα.

Να σημειωθεί ότι όπως αποκαλύπτεται, η συμμορία των τριών αλλοδαπών βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον 10 επιθέσεις-ληστείες στην ίδια περιοχή και με τρόπο ίδιο με αυτό που ακολουθήθηκε στο έγκλημα του Δεκαπανταύγουστου.

Να σημειωθεί ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι, οι δύο για κλοπές και ο ένας για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο 17χρονος, μάλιστα, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται στο ΑΤ Ομόνοιας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής.

Αποκαλύψεις που γεννούν ερωτηματικά, την ώρα που η εγκληματικότητα φουντώνει και ολόκληρες περιοχές είτε μετατρέπονται σε άβατα, είτε καλύπτονται από ένα πέπλο φόβου στα μάτια των πολιτών.

“Εγώ για τη ληστεία πήγα”

Τη Δευτέρα (27.08.2018) οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Είναι αντιμέτωποι με διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και σύσταση συμμορίας.

Στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς αρνούνται πως έσπρωξαν τον άτυχο 25χρονο στο κενό. Υποστηρίζουν ότι τον απείλησαν για να τον ληστέψουν κι εκείνος παραπάτησε κι έπεσε. «Είχα ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας στα χέρια. Απείλησα τον άνδρα και του ζήτησα τα χρήματα και το κινητό του. Μου έλεγε ότι δεν είχε. Δεν τον έσπρωξα. Δεν φταίω εγώ που έπεσε. Μόνος του έκανε βήματα πίσω. Εγώ για τη ληστεία πήγα», ανέφερε ο 28χρονος Πακιστανός.

Σύμφωνα δε με το κεντρικό δελτίο του Alpha, οι δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Ειδομένη, είχαν επιχειρήσει να το σκάσουν από την Ελλάδα για τα Σκόπια δυο φορές, ενώ θα επιχειρούσαν και μια τρίτη, αλλά τους συνέλαβαν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments