Αυτοδιοίκηση

Δήμος Πεντέλης: Παραίτηση βόμβα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Πεντέλης: Παραίτηση βόμβα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμος Πεντέλης: Η Ευαγγελία Μπουσίου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από τον συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Δήμος Πεντέλης: Ισχυρό πλήγμα για τον Δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου είναι η ανεξαρτητοποίηση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ευαγγελίας Μπουσίου, η οποία ήταν κορυφαίο στέλεχος του συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του otavoice.gr, η Ευαγγελία Μπουσίου, που είναι από τα πιο έμπειρα και δημοφιλή αυτοδιοικητικά πρόσωπα, ειδικά στα Μελίσσια όπου είναι και πληθυσμιακά η πλειοψηφία των δημοτών του ενιαίου Δήμου Πεντέλης-Μελισσιών με επιστολή της αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν να αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι οι λόγοι που την οδήγησαν στην πολιτική σύμπραξη με τον συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και τον νυν Δήμαρχο, Δημήτρη Στεργίου έπαψαν να συντρέχουν. Μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη και σε συνδυασμό με τις ήδη καταγεγραμμένες αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων αναμένεται να προκληθούν συνταρακτικές αλλαγές στο αυτοδιοικητικό πεδίο της Πεντέλης. Το βέβαιο είναι πως ο σημερινός Δήμαρχος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά από μια μακρόχρονη αυτοδιοικητική πορεία.

Αναλυτικά η δήλωση ανεξαρτητοποίησης της:

«Της Ευαγγελίας Μπουσίου του Ιωάννη, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους της παράταξης της πλειοψηφίας με το συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία».

Σήμερα και με την παρούσα επιστολή ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου δηλώνω την αποχώρησή μου από το συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και την ανεξαρτητοποίησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για 24 συνεχή έτη, σε έξι εκλογικές αναμετρήσεις, οι δημότες της πόλης μας με στήριξαν ανελλιπώς και με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπώ στη διαχείριση-πρόοδο των θεμάτων του Δήμου μας.

Η πολυετής λοιπόν αυτοδιοικητική μου πορεία, οι λόγοι που με ενέπνευσαν από την αρχή για την ενασχόλησή μου με το Δήμο μας, οι αρχές που πάντα χαρακτήριζαν τον τρόπο δράσης μου και πάνω από όλα η τεράστια ευθύνη μου προς τους δημότες, καθιστούν υποχρεωτικό να δηλώσω σε εσάς αλλά και στην κοινωνία ότι οι λόγοι που με οδήγησαν στην πολιτική σύμπραξη με το συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» και το νυν Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη έπαψαν να συντρέχουν.

Η παρούσα διοίκηση, εγκλωβισμένη στη μονοπρόσωπη χάραξη πολιτικής και αποφάσεων, βουβή και ανίκανη να αντιδράσει, σε απόσταση από τους δημότες της και σχεδόν απούσα από τα σημαντικά αλλά και καθημερινά θέματα του Δήμου μας, χωρίς όραμα και προοπτικές που συνάδουν με το πνεύμα των καιρών μας, καταδικασμένη σε μια διαχειριστική λογική, χαμηλών μάλιστα προσδοκιών και αποτελεσμάτων, αχάριστη προς τους συνεργάτες και εχθρική προς τους εργαζόμενους, γεμάτη αντιθέσεις και εντάσεις, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ και το μόνο που έχει να δώσει στο μέλλον είναι αναπαραγωγή των κακών πεπραγμένων της.

Αισθάνομαι λοιπόν επιβεβλημένο να ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ τη θέση μου από παρόμοιες πρακτικές και να ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ,για την πόλη που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, διεκδικώντας και ευελπιστώντας στη ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

Μελίσσια, 14\10\18

Με εκτίμηση Ευαγγελία Μπουσίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments