Video

Συγκλονιστικό βίντεο: Μαϊμού αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό παιδί της και το αγκαλιάζει για ώρες

Συγκλονιστικό βίντεο: Μαϊμού αρνείται να εγκαταλείψει το νεκρό παιδί της και το αγκαλιάζει για ώρες
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει μια μαϊμού στην Ινδία να προσπαθεί να κρατήσει το παιδί της και να αρνείται να δεχτεί πως αυτό είναι νεκρό

Ένα συγκλονιστικό βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail από το πάρκο άγριας ζωής στη βόρεια Ινδία με μια μαϊμού και το νεκρό παιδί της.

Τις εικόνες αυτές απαθανάτισε η φωτογράφος Άρκχα Σινγκ, η οποία αρχικά νόμιζε πως η μητέρα απλώς ήταν υπερπροστατευτική με το μικρό της.

Στη συνέχεια, όμως, και καθώς συνέχισε να καταγράφει τις κινήσεις της μητέρας διαπίστωσε ότι το μικρό μαϊμουδάκι δεν φαινόταν να κάνει την παραμικρή κίνηση, ενώ οι φόβοι της έγιναν πραγματικότητα λίγη ώρα αργότερα, όταν διαπίστωσε ότι το μικρό άγριο ζώο είχε πεθάνει.

Το παραπάνω, όμως, γεγονός δεν στάθηκε ικανή αφορμή για την μητέρα του ώστε να το αποχωριστεί, ενώ οι επανειλημμένες προσπάθειές της να το κινητοποιήσει έπεφταν η μία μετά την άλλη στο κενό.

Τελικά, η δραματική σκηνή έλαβε τέλος όταν η μητέρα μετέφερε κι εναπόθεσε το άψυχο σώμα του μικρού της σε έναν ανοιχτό χώρο, ενώ η τελευταία της κίνηση πριν απομακρυνθεί σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όσους έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα πριν απομακρυνθεί για πάντα από το μικρό της, η μητέρα πλησίασε το κεφάλι της σε εκείνο του μικρού, σε μία κίνηση που εκλήφθηκε ως ο ύστατος αποχαιρετισμός προς το μικρό μαϊμουδάκι.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο πάρκο Ranthambhore τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που άγγιζαν τους 50 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που κάνει τους επιστήμονες να θεωρούν πως η αφόρητη ζέστη στάθηκε μοιραία για την μικρή νεογέννητη μαϊμού, η οποία δεν άντεξε και παρά τις φροντίδες της μητέρας της άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments