Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (19/3/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (19/3/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (19/3/19).

Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, το φλερτ είναι σαν μια παρτίδα σκληρού πόκερ. Δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί αλλά αυτός/η που ξέρει να μπλοφάρει. Μην δείχνεις πάντα πως είσαι ο/η δυνατός/ή παίχτης/παίχτρια. Αυτές τις μέρες προσποιήσου για λίγο το δόλωμα. Μπορεί και να σʼ αρέσει!

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα – δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ακόμη κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από την εργασιακή ρουτίνα σου, η οποία κατά τʼ άλλα είναι από τις σταθερές που προσβλέπεις πάντα για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Τι σκέφτεσαι να κάνεις γιʼ αυτό λοιπόν; Έλα νʼ ακούω ιδέες και προτάσεις!

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικά καλά αυτές τις μέρες έχεις κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

1) Η λογική σου μπάζει συναισθηματικά νερά από παντού και καθίσταται μη λειτουργική για το επόμενο 24ώρο. 2) Ακόμη και οι πιο συνηθισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου φαίνονται βουνό. Συμπέρασμα: Προς τα πού είναι η έξοδος κινδύνου παρακαλώ;

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αντικειμενικά η σημερινή μέρα προσφέρεται για κοινωνικότητα, παρέες, έξοδο, ψυχαγωγία, επικοινωνία. Και ναι, όλα αυτά θα σε γέμιζαν απεριόριστα υπό άλλες συνθήκες. Όμως αυτή η καταραμένη απόσταση που έχεις από τα συναισθήματα σου τελευταία όλο και μεγαλώνει. Και πως να χαρείς χωρίς να συμμετέχει κι η καρδιά σου στις εμπειρίες σου;

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι… Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όλοι/ες (κι ακόμη περισσότερο εσύ σαν Τοξότης) θέλουμε να πιστέψουμε πως το αύριο θα είναι λίγο πιο φωτεινό και ασφαλές από το τώρα μας. Όμως μέρες σαν τη σημερινή ο ήχος της αισιοδοξίας ακούγεται κούφιος, σαν ένας μεταλλικός κουβάς που σκάει στα βάθη ενός άδειου πηγαδιού. Αυτές τις μέρες είναι που πολεμάς να αντέξεις για να έχουν νόημα όλες οι επόμενες.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εργασιακή ρουτίνα; Αλαλούμ! Επικοινωνία με τους γύρω σου; Κάπου ανάμεσα στην φορτισμένη απάθεια και τον δεικτικό τσαμπουκά (έτσι για να μπαίνουν κάποιοι/ες στη θέση τους). Και μέσα σʼ όλα αυτά αυτή η καταραμένη διαίσθηση πως πλησιάζει μια ριζική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Δώσε της λίγο χρόνο να ξεδιαλύνει…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments