Video

Survivor spoiler διαρροή (28/6/19): Αυτός ο παίκτης περνάει απευθείας στον τελικό (vids)

Survivor spoiler διαρροή (28/6/19): Αυτός ο παίκτης περνάει απευθείας στον τελικό (vids)
Survivor spoiler διαρροή (28/6/19): Το βράδυ της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των Ελλήνων παικτών.

Survivor spoiler διαρροή (28/6/19): Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία, με τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να είναι μόλις δυο ημέρες μακριά. Το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε η τελευταία αποχώρηση μετά από αγώνισμα ασυλίας. Οι παίκτες της άσπρης και της μαύρης ομάδας πάλεψαν και έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους για πάρουν την ασυλία η οποία κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη στην άσπρη ομάδα με 10-8, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, κάνοντας το 1-1, και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε αγώνα μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά. Τελικά, Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει. Μάλιστα ο Τούρκος παίκτης έσπασε ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης.

Αυτός που αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό ήταν ο Μπορά όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κόσμου, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Έτσι, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ θα είναι η τετράδα των Τούρκων παικτών που έφτασε στα ημιτελικά. Ο Μπόρα μάλιστα τόνισε ότι εύχεται να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά, μη κρύβοντας την προτίμησή του, από την στιγμή που δεν συνεχίζει στο παιχνίδι και δεν θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο στον τελικό που θα γίνει στην Αλικαρνασσό.

Survivor spoiler διαρροή (28/6/19): Σήμερα ο ημιτελικός των Ελλήνων

Το βράδυ της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των Ελλήνων παικτών. Οι τέσσερις φιναλίστ θα μονομαχήσουν και ο νικητής θα είναι ένας εκ των δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, θα κοντραριστούν για να φτάσουν ως το τέλος του παιχνιδιού. Στο τρέιλερ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Παρασκευής, βλέπουμε μερικές μάχες μεταξύ των κοριτσιών, με τον Νίκο να δηλώνει πως από τη στιγμή που έχει μείνει ως ο μόνος άνδρας στην τελική τετράδα, θέλει να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον τελικό απευθείας θα περάσει η Κατερίνα Δαλάκα μετά από μία πολύ σκληρή μάχη. Όπως και πέρυσι όταν και πέρασε στον τελίκο, με την ελπίδα φέτος να καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο. Οι υπόλοιποι τρεις Έλληνες παίκτες θα μπουν στη διαδικασία μια 48ωρης ψηφοφορίας. Τη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ που θα διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο του Survivor

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments