Ζώδια

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (9/9/19)

Ζώδια: Το ερωτοσκόπιο της Δευτέρας (9/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων για τη Δευτέρα (9/9/19)

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των ζωδίων για τη Δευτέρα (9/9/19).

Κριός

Η σημερινή μέρα ξεκινάει καλά και αισθάνεστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Αυτή η ενέργεια επεκτείνεται και στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο εγχείρημα με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ταύρος

Ανανεώστε τη σχέση σας, κάνοντας μια αλλαγή στη σεξουαλική σας ζωή. Μια εξόρμηση στα μαγαζιά για να αγοράσετε κάτι καινούργιο, θα σας βοηθήσει να μπείτε στο πνεύμα. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και διασκεδάστε το με τη ψυχή σας.

Δίδυμοι

Σήμερα φανείτε δημιουργικοί για να ενθουσιάσετε τον/τη σύντροφο σας. Κάτι απλό – όπως να τους στείλετε μια κάρτα – μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Κάντε μια λίστα με μερικές ιδέες και προσπαθήστε να πραγματοποιείτε κάθε μέρα και από μία αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος

Σήμερα θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να κυλήσει ομαλά η ερωτική σας ζωή. Να είστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα προκύψουν, ώστε να μην σας βγάλουν εκτός πορείας.

Λέων

Η σημερινή μέρα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε… Αλλά μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη και την κατανόηση του/της συντρόφου σας. Πείτε τους τι σας απασχολεί και θα βάλουν τα δυνατά τους για να βελτιώσουν τα πράγματα.

Παρθένος

Γιορτάστε την αγάπη σας για τα όμορφα πράγματα, αγοράζοντας λουλούδια για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε από τον/τη σύντροφό σας να σας τα προσφέρει. Μερικές φορές είναι ωραίο να κάνετε όμορφα πράγματα για τον εαυτό σας!

Ζυγός

Σήμερα το μόνο που σκέφτεστε είναι ο έρωτας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε οτιδήποτε άλλο. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι και οι δυο σας θα μετράτε τις ώρες μέχρι να βρεθείτε μαζί.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να συγκρουστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αποφύγετε να το τραβήξετε και σκεφτείτε να υποχωρήσετε. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα είναι να τα πηγαίνετε καλά μεταξύ σας παρά να έχετε δίκιο.

Τοξότης

Σήμερα η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι χαλαρή και έχετε τη διάθεση να γελάσετε και να αστειευτείτε. Αν η διάθεση του/της συντρόφου σας δεν ταιριάζει με τη δική σας, δεν θα δυσκολευτείτε να την αλλάξετε. Η καλή σας ενέργεια είναι μεταδοτική!

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε άφθονη ενέργεια αλλά δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε. Βρείτε κάτι για το οποίο μπορείτε να συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και θα φροντίσουν εκείνοι να σας κρατήσουν στο σωστό δρόμο.

Υδροχόος

Η σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας γίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα. Όλα αυτά που κάνετε μαζί και οι στιγμές που μοιράζεστε καθημερινά, υποδεικνύουν μια σχέση με βάθος και νόημα.

Ιχθύες

Σήμερα εξετάστε πιο προσεκτικά τι λειτουργεί και τι όχι στη σχέση σας. Αν έχετε κάποιες συνήθειες που δεν σας ευχαριστούν, αποχαιρετίστε τις μια και καλή. Θέλετε να κρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments