Οικονομία

Mega: Τα νέα σενάρια για την ταινιοθήκη του καναλιού

Mega: Τα νέα σενάρια για την ταινιοθήκη του καναλιού
Mega: Η "μάχη" που αναμένεται να γίνει για την διεκδίκηση της ταινιοθήκης και το σενάριο που "παίζει" αρκετά τις τελευταίες ημέρες.

Mega: Η ταινιοθήκη του καναλιού βγαίνει σε πλειστηριασμό και όπως αναμένεται, οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν μεγάλη “μάχη” για να τη διεκδικήσουν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα mediaday.gr, πέραν από τα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί και γραφτεί ως υποψήφιοι διεκδικητές, υπάρχει στον ορίζοντα και το σενάριο της σύμπραξης, το οποίο θα διαμορφώσει με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των καναλιών (Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κυριακού) σκέφτονται να συμπράξουν ώστε να εξασφαλίσουν από κοινού την ταινιοθήκη και να μην υπάρξει ανταγωνισμός.

Εάν δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε οι κ.κ Μαρινάκης, Σαββίδης, μαζί με τον όμιλο Βαρδινογιάννη και τον ΑΝΤ1 θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη, ο καθένας για το δικό του κανάλι. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και τρίτο σενάριο το οποίο “παίζει” να προχωρήσει και μιλά για σύμπραξη Μαρινάκη, Σαββίδη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη με την Cosmote TV. Όποια κι αν είναι η απόφαση των καναλαρχών για την ταινιοθήκη, το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος (ή όποιοι) βγουν νικητές, θα χρειαστεί να καταβάλλουν το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι εκτιμήσεις για το κόστος της ταινιοθήκης του “μεγάλου καναλιού“.

Η ταινιοθήκη του Mega αποτέλεσε από τις πρώτες εβδομάδες μετά το τέλος του Mega ένα πεδίο διεκδίκησης. Το καλοκαίρι, υπήρξε πληροφορία για επίσπευση του πλειστηριασμού όσον αφορά  την ταινιοθήκη, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Ο λόγος; Οι τραπεζίτες και οι εκκαθαριστές δεν ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη σχετική διαδικασία εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments