Video

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε τις “Μύγες”

Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε τις “Μύγες”
Ζέτα Μακρυπούλια: Αντάλλαξαν επισκέψεις στα πλατό τους οι δύο παρουσιαστές και οι «Μύγες»

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πανέμορφη παρουσιάστρια  ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του “The 2night Show” αλλά πριν καθίσει στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε από το «καμαρίνι» και συνάντησε τις «Μύγες», τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Νίκο Ράπτη και τον Θανάση Πασσά. Αν και, όπως είπε ο «ψηλός» της παρέας «κρατάμε τους τύπους», η «επίθεσή» τους ήταν πολυμέτωπη απέναντι στη Ζέτα.

Αφού έκατσε στο Ρούντολφ το ελαφάκι έπαιξε το παιχνίδι με τις δύο φωτογραφίες. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έπρεπε να επιλέξει ποια από τις δύο φωτογραφίες θα έσκιζε και το αποτέλεσμα ήταν «ξεκαρδιστικό». «Πρόδωσε» τον Γιάνη Βαρουφάκη για τον Χρήστο Λούλη, παρά το γεγονός ότι παρακολούθησε την παράσταση που παίζει, ενώ «έσκισε» τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί «δεν τον κολάκευε η φωτογραφία».

Η εκδίκηση της Ζέτας

Η Ζέτα Μακρυπούλια “πήρε το αίμα της πίσω” όταν οι «Αδύνατοι», δηλαδή ο Γρηγόρης και οι «Μύγες» βρέθηκαν στο πλατό του Ρουκ Ζουκ. «Γιατί αδύνατοι» ρώτησε τους παίκτες η Ζέτα και απορημένος ο Γρηγόρης απάντησε «γιατί δεν είμαστε;»

Το «μπούστο» δυσκόλεψε τον Θανάση Πασσά που δεν κατάλαβε την πάσα του Νίκου Ράπτη. Οι «αδύνατοι» χόρευαν όταν η Ζέτα «ανέκρινε» τον Νίκο Ράπτη, που του έτυχε η λέξη «κληρωτίδα» όταν ανέλαβε την αρχηγία. Την παράσταση έκλεψε ο χορός της Ζέτας με τον Θανάση Πασσά. Μετά τον χορό, η παρουσιάστρια πήρε πιο αυστηρό ύφος και έδωσε τον τόνο για την επόμενη λέξη που ήταν «εσώρουχο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments