Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (25/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (25/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (25/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (25/10/19).

κριός

Το να είσαι άμεση ή να λες ό,τι σκέφτεσαι στον εραστή σου, μπορεί να έχει νόημα, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια τεταμένη κατάσταση. Μπορεί να πιστεύεις πως δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για να πεις ό,τι πρέπει να πεις…. αλλά η στιγμή, απέχει πολύ από το να μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι. Η υπομονή, η λεπτότητα και η ευαισθησία, θα εξασφαλίσουν ότι οποιαδήποτε ανταλλαγή, θα είναι ήρεμη.

ταύρος

Τα μηνύματα που εκπέμπεις, μπορεί να είναι περισσότερο μπερδεμένα παρά σέξι, τώρα. Μπορεί να υιοθετείς μια έντονα σοβαρή στάση τη μια στιγμή και να δείχνεις αυθόρμητη την αμέσως επόμενη. Αυτή η αλλόκοτη συμπεριφορά σου, θα κάνει τον εραστή σου να αναρωτιέται, πού βρίσκεται ή να δυσκολεύεται να σε υποστηρίξει με τον τρόπο που επιθυμείς και ξέρει, πως χρειάζεσαι.

Η ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο ξεκάθαρη. Αυτό που θέλει το ταίρι σου, είναι πιθανό να ενημερώνεται, για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις.

δίδυμοι

Ακόμα κι αν ένα σύννεφο σοβαρότητας υπάρχει αυτή τη στιγμή στη σχέση σου, πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τρόπο για να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου. Μπορείς να είσαι σίγουρη, ότι η χαλαρή κι έξυπνη προσέγγιση σου, θα εκτιμηθεί από το ταίρι σου. Αν το αντικείμενο του πόθου σου χρειάζεται την υποστήριξή σου με οποιονδήποτε τρόπο, τότε είναι πιθανό ότι θα είναι επιπλέον ευγνώμων, για οποιαδήποτε βοήθεια του προσφέρεις τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

καρκίνος

Ίσως να είσαι άνετη με τη σοβαρότητα που πρέπει να υπάρχει στη ζωή σου γενικότερα. Ωστόσο, προσπάθησε να δεις, πώς η ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι πηγή διασκέδασης, επιδεξιότητας και άνεσης. Είναι επίσης πιθανό ο εραστής σου, να μοιράζεται την επιθυμία σου για περισσότερο αυθορμητισμό, σε ό, τι έχει γίνει μονότονο μεταξύ σας. Όλο δουλειά και καθόλου διασκέδαση….. θα σας κάνει και τους δυο μονόχνοτους… αν δεν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε την αναζωογονητική ένεση, που χρειάζεται η σχέση σας.

λέων

Θα υπάρχει μια σύνδεση στα ερωτικά σου, ανάμεσα στη δημιουργικότητα και το ρομαντισμό. Μπορεί να επωφεληθείς αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου στις ερωτικές σου υποθέσεις και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εντυπωσιακά! Η σχέση σου μπορεί να ενισχυθεί από μια δημιουργική χειρονομία σου…. που θα αντηχεί βαθιά στην καρδιά του αγαπημένου σου. Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου…. που θα προσφέρουν πολύ περισσότερα από ένα απλό χαμόγελο, στα χείλη του αγαπημένου σου.

παρθένος

Αν αισθανθείς πως το παράκανες με μια συγκεκριμένη απόφαση, τότε ακολούθησε τις εξελίξεις και προσπάθησε να μην αντισταθείς σ’ αυτές. Για να αγκαλιάσεις τώρα το νέο κεφάλαιο που εκτυλίσσεται στη σχέση σου, ίσως χρειαστεί να κολυμπήσεις σύντομα σε άγνωστα νερά. Αλλά μια αλλαγή που εκδηλώνεται μπορεί να μεταμορφώσει τη σχέση σου. Βρίσκεσαι στη θέση του οδηγού. Το ’χεις Παρθένε! Προχώρα ακάθεκτη.

ζυγός

Θα έχεις έναν σπουδαίο τρόπο να φέρεις τους ανθρώπους κοντά αυτή τη στιγμή και παρόλο που αφορά την κοινωνική σου ζωή, αναμφισβήτητα μπορεί να επωφεληθεί και η σχέση σου, από τις προσπάθειές σου. Οι δυνάμεις της έλξης σου είναι ισχυρές! Το ίδιο όμως είναι και η ικανότητά σου να εκφράζεις τις απόψεις σου εύγλωττα – ή ρομαντικά. Απλά να ξέρεις πως υπάρχει περίπτωση κάποιος, να πάρει ένα αθώο φλερτ από μεριάς σου, σοβαρά. Γι’ αυτό, πρόσεξε τα μηνύματα που στέλνεις με τη συμπεριφορά σου.

σκορπιός

Η φαντασία – ή ένα καινοτόμο άγγιγμα- θα μπορούσε να βοηθήσει τα ερωτικά σου τώρα. Μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση ή να απελευθερωθείς από κάτι προβλέψιμο… αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα θα προκύψουν, αν τολμήσεις να είσαι πιο δημιουργική ή διαφορετική. Να είσαι πρόθυμη να διερευνήσεις ό, τι δεν έχει δοκιμαστεί. Επίσης, δες τι μπορεί να κάνει, μια ένεση χιούμορ. Υπάρχει μαγεία…. που περιμένει να βρεθεί, σε ό,τι είναι άγνωστο.

τοξότης

Αν αισθανθείς πως την καλή σου θέληση ή την ανεμελιά σου, σκοπεύει να την εκμεταλλευτεί ο εραστής σου, τότε ίσως πρέπει να είσαι πιο προσεκτική, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Το ταίρι σου, μπορεί να έχει συνηθίσει στην ευχάριστη φύση σου, αλλά πρέπει να γνωρίζει, ότι μπορείς να αποκαλύψεις μια διαφορετική πλευρά σου, αν θεωρήσεις πως είναι απαραίτητο. Δεν είσαι εγωίστρια. Απλά δημιουργείς τις απαραίτητες ισορροπίες. Ίσως είναι καιρός να εξετάσεις, πόσα δίνεις…. και πόσα παίρνεις, σε αντάλλαγμα.

αιγόκερως

Αυτό που είναι φανερά προφανές για σένα στη σχέση σου, μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που σου λέει το ένστικτό σου… για όσα σκέφτεται ή αισθάνεται ο αγαπημένος σου. Για να μπορέσεις να κατανοήσεις ένα ερωτικό σου θέμα, εμπιστέψου αυτά που σου λέει το ένστικτό σου. Γιατί θα σε βοηθήσει να αντισταθείς, στο να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Λίγες ακόμη ενδείξεις που θ’ αποκαλυφθούν σύντομα, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

υδροχόος

Αν είναι η σαφήνεια ή ένα νέο επίπεδο κατανόησης αυτό που θέλεις για την ερωτική σου ζωή, τότε ίσως χρειαστεί αρχικά, να φύγει ένα βάρος από τους ώμους σου. Θα νιώσεις ανακούφιση, καθώς αυτό που πιθανόν ήταν σε εκκρεμότητα σε ό,τι αφορούσε την ερωτική σου ζωή, να δείχνει θετικά σημάδια βελτίωσης. Η αβεβαιότητα ή οι αμφιβολίες, θα αντικατασταθούν με κάτι πιο εμπνευσμένο…. αν διασαφηνίσεις τα πράγματα, αντί να συνεχίσεις να παίζεις διάφορα σενάρια, στο μυαλό σου.

ιχθύες

Τα κοινωνικά σου σχέδια είναι επιρρεπή σε αλλαγές ή διακυμάνσεις, αυτή τη στιγμή! Οπότε προσπάθησε ν’ ακολουθήσεις τις περιστάσεις που θα προκύψουν. Μια πρόσκληση ή μια ευκαιρία να βγεις με τον αγαπημένο σου, θα προσφέρει ρομαντικές δυνατότητες, αν το επιθυμείς. Αν ο αγαπημένος σου, έχει μια πρόταση που θα σε κάνει ν’ απομακρυνθείς από ό,τι σε στοιχειώνει αυτή τη στιγμή, τότε δες τι νέο ή ασυνήθιστο ερωτικό περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσει, για σας τους δυο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments