Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [15/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Κυριακή [15/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Κυριακή [15/03/20].

Κριός

Η σημερνή μέρα κρύβει προκλήσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την ερωτική σας ζωή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες. Οι καλύτερες μέρες δεν είναι μακριά.

Ταύρος

Μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχτείτε αλλά μερικές φορές είστε ξεροκέφαλοι. Σήμερα ακολουθήστε τα σχέδια του/της συντρόφου σας, ακόμη και αν οι ιδέες του/της δεν θα ήταν η πρώτη σας επιλογή. Δείξτε του/της ότι μπορείτε να είστε ευέλικτοι.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας. Αν πραγματικά ζορίζεστε, αφήστε τα σοβαρά ζητήματα για μια άλλη φορά. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί τις επόμενες μέρες.

Καρκίνος

Είστε καλοί στο να αναλύετε τα πράγματα, αλλά μην υποτιμάτε και τη διαίσθησή σας. Σήμερα εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας ακόμη και αν η λογική σας λέει κάτι διαφορετικό. Η καρδιά σας ξέρει τη σωστή απάντηση.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχετε πιο εσωστρεφή διάθεση από όση συνήθως, και ίσως χρειάζεστε να μείνετε λίγο μόνοι. Το ταίρι σας θα το καταλάβει αν του εξηγήσετε ότι δεν το αποφεύγετε, απλά χρειάζεστε λίγη ηρεμία.

Παρθένος

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα με το ταίρι σας. Είτε αφορά μια ανακαίνιση στο σπίτι σας είτε τον προγραμματισμό των διακοπών σας, θα κάνετε μεγάλη πρόοδο.

Ζυγός

Μην αφήσετε μια διαφωνία με το ταίρι σας να χαλάει όλη τη μέρα σήμερα. Θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τα δράματα και να δείτε πιο θετικά την κατάσταση. Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν συνεχίσετε να κρατάτε κακίες μεταξύ σας.

Σκορπιός

Πείτε στο ταίρι σας ότι θα είστε πάντα στο πλευρό του και ότι είστε πρόθυμοι να το βοηθήσετε με κάθε τρόπο. Μπορεί να το απασχολεί κάτι που δεν σας έχει αναφέρει. Θα εκτιμήσει την ευγένειά σας.

Τοξότης

Όλα είναι μέλι – γάλα σήμερα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ξεκινήστε με μια γλυκιά χειρονομία, πρωινό στο κρεβάτι ίσως; Και συνεχίστε να διασκεδάζετε με άλλους τρόπους… Στο κρεβάτι.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για εργασίες που ενέχουν λεπτομέρεια. Αν πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας ή να προγραμματίσετε ένα μεγάλο ταξίδι με το ταίρι σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε.

Υδροχόος

Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια, αν θέλετε να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει στη σχέση σας. Πείτε στο ταίρι σας ότι είστε πρόθυμοι να το ακούσετε αν υπάρχει κάτι που το απασχολεί.

Ιχθύες

Θα βοηθήσετε πολύ το ταίρι σας σήμερα, απλά και μόνο να είστε ο εαυτός σας. Πείτε του ότι μπορεί να σας εκμυστηρευτεί τα πάντα και μην εκπλαγείτε αν σας ανοιχτεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments