Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [05/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [05/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [05/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [05/06/20].

Κριός

Δεν είναι καλό να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας ή ακόμα και κυνισμού. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά πρέπει να πείτε και πώς. Εάν προσπαθήσετε να αποκρύψετε ορισμένες πτυχές της αλήθειας, ενδέχεται να μην έχετε τα ίδια αποτελέσματα όπως αν λέγατε τα πράγματα όπως έχουν.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ζητά να σοβαρευτείτε, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα για πλάκα και να θεωρείτε τη ζωή ως μια μεγάλη περιπέτεια. Δεν είναι κακό – αλλά ταυτόχρονα, καλό θα ήταν να δίνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια αίσθηση ασφάλειας. Ποτέ δεν είναι σίγουρα αν εννοείτε πραγματικά αυτό που λέτε.

Δίδυμοι

Τείνετε να παίρνετε σοβαρά τα πάντα στη ζωή σας. Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι θα έπρεπε να πάτε πιο σοβαρά και μια σχέση, που μέχρι τώρα ήταν περιστασιακή. Απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ήρθε η ώρα να κάνετε τη σχέση μόνιμη. Πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας όσον αφορά την τελευταία σας σχέση. Μπορεί να αισθάνεστε πλέον σίγουροι να προτείνετε να κάνετε κοινά σχέδια. Αυτά τα πρώτα διστακτικά βήματα, θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση να κάνετε μεγαλύτερα σχέδια στο μέλλον.

Λέων

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα είναι κάπως αόριστα ανάμεσα σε εσάς και το τελευταίο σας φλερτ. Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι θα νιώσετε πολύ πιο ασφαλείς μέχρι το τέλος της ημέρας. Ίσως το ταίρι σας να σας κάνει ένα υπέροχο δώρο ή να σας γράψει ένα μήνυμα που με το οποίο θα εκφράζει τα αισθήματά του.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για ορισμένες πτυχές της σχέσης σας. Ίσως να πρέπει να αναλάβετε από κοινού κάποιο εγχείρημα ή σχέδιο, προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα. Οι εποικοδομητικές ιδέες θα σας βοηθήσουν να δέσετε πιο γρήγορα και θα σας δώσουν έναν συγκεκριμένο στόχο.

Ζυγός

Κάποια πρακτικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Στην ερωτική σας ζωή, ίσως πρέπει να συζητήσετε με το ταίρι σας πριν προχωρήσετε στην επόμενη φάση ενός κοινού εγχειρήματος. Είναι σημαντικό να οργανώσετε τη μέρα σας μαζί, προκειμένου να φέρετε εις πέρας αυτό που πρέπει να κάνετε. Επικεντρωθείτε σε αυτό.

Σκορπιός

Σήμερα πρέπει να σταματήσετε να φαντασιώνεστε και να μιλάτε άσκοπα… Αρχίστε να προγραμματίζετε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν μέχρι τώρα ήσασταν χαλαροί και αφήνατε τα πάντα σε εκκρεμότητα, διαπιστώνετε ότι δεν αποδίδει αυτή η τακτική. Ξαφνικά θέλετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Τοξότης

Δεν υπάρχει χώρος για αόριστες σκέψεις ή συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο είναι έτοιμο να πάρει αποφάσεις. Εάν δεν εκφράζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα λόγω του φόβου της απόρριψης, ήρθε η ώρα να τον αντιμετωπίσετε και να ανοίξετε την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε αποφασισμένοι να μάθετε πώς νιώθει για εσάς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εάν δεν έχετε ακόμη μόνιμη σχέση αλλά έχετε σημειώσει αλματώδη πρόοδο, είναι φυσικό να θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε… Ίσως ήρθε ο καιρός για μια εκ βαθέων συζήτηση για το πώς αισθάνεται ο ένας για τον άλλον.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς. Θα περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας σχέδια και λαμβάνοντας ορισμένες αποφάσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετατροπές, προκειμένου να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο και να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο. Όσο πιο σχολαστικοί είστε, τόσο το καλύτερο.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι επιτέλους αισθάνεστε αρκετά δυνατοί, για να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Αλλά πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και τι σκοπεύετε για στο μέλλον. Έχετε την τάση να απομακρύνεστε όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και αυτό μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments