Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [30/4/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [30/4/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία – που θα μπορούσε να αλλάξει αρκετά πράγματα στην σχέση σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε με το άλλο σας μισό. Είτε αποφασίσετε ότι θα πρέπει να συζητήσετε κάποιο θέμα ή απλά προκύψει φυσικά, το σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και να εξομαλύνετε το κλίμα.

Ταύρος

Η ικανότητά σας στην επικοινωνία θα φτάσει σε νέα επίπεδα σήμερα. Θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητά σας να θίξετε ένα συγκεκριμένο θέα ή να επιφέρετε κάποιες αλλαγές. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε και να μην υπεκφεύγετε σε ό,τι αφορά την έκφραση των αναγκών σας. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο αν είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει επιπλέον πόντους στον τομέα της επικοινωνίας. Αισθάνεστε ότι η γλώσσα σας ξελύνεται. Αν είστε στο πρώτο ραντεβού, θα απολαύσετε την διαδικασία να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, λέξη προς λέξη, πρόταση προς πρόταση, μέχρι να τον/την κάνετε να παραδοθεί εντελώς στα χέρια σας.

Καρκίνος

Μην προσπαθήσετε να κρύψετε έστω και το παραμικρό από τον/την σύντροφο σας σήμερα. Θα αποκαλυφθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενισχύει το ψυχικό του ραντάρ και θα το καταλάβει αμέσως αν δεν λέτε όλη την αλήθεια.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι απλές λέξεις και φράσεις όπως το “σ ‘αγαπώ” φέρνουν έντονους συνειρμούς. Στην πραγματικότητα οποιαδήποτε δήλωση κάνετε προς το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια συζήτηση σχετικά με τον σκοπό και την κατεύθυνση της σχέσης σας. Δεν θα αποφύγετε τα δράματα σήμερα. Να είστε προετοιμασμένοι.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μερικές επιπλοκές στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, μπορεί να φτάσετε σε καβγά για ένα ασήμαντο θέμα. Γενικά έχετε την τάση να συγκρούεστε για το παραμικρό. Μπορείτε να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις αν προσπαθήσετε να είστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ζυγός

Παρόλο που γενικά κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί να πείτε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια. Αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς το αντικείμενο του πόθου σας επιμένει σε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, που σας βρίσκει αντίθετους. Θα πρέπει απλώς να του/της πείτε την αλήθεια για το πώς αισθάνεστε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η μέρα ξεκινά κάπως περίεργα. Θα χρειαστεί να το παίξετε ντετέκτιβ για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα θα επιλυθούν μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Τουλάχιστον θα έχετε καταλάβει τι θέλει το ταίρι σας. η συμπεριφορά του οποίου μπορεί να ήταν αιτία του προβλήματος αρχής εξαρχής. Το αν συμφωνεί μαζί σας είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα.

Τοξότης

Μπορεί να δυσκολεύεστε να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε, αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι μάλλον δεν είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας. Μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια, αλλά η τάση σας να γίνεστε αγενείς θα σας βάλει σε περισσότερα προβλήματα. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον μπορεί να σας πιέζει να δώσετε μια απάντηση ή κάποια εξήγησης, αλλά θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να το αναβάλλετε για μια άλλη μέρα.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να θελήσετε να αναβάλλετε μια εκδρομή ή κάποιο ραντεβού. Ίσως αντιδράτε υπερβολικά σε ένα πρόσφατο γεγονός που σας έκανε να αμφισβητήσετε τα κίνητρα του πιο πρόσφατου ερωτικού σας ενδιαφέροντος. Αν καταφέρετε να το συζητήσετε μαζί του ώριμα και πολιτισμένα, θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Υδροχόος

Ο ενθουσιασμός σας για ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μειωθεί, λόγω κάποιου κουτσομπολιού που έχετε ακούσει για αυτόν/αυτήν. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι επειδή δεν γνωρίζεστε ακόμη καλά, είναι φυσικό να αναρωτιέστε αν είναι αλήθεια αυτό που ακούσατε. Ίσως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον/την ρωτήσετε απευθείας και να πάρετε σοβαρά την απάντησή του/της.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει προβλήματα στην καινούργια σας σχέση. Ωστόσο, μπορεί επίσης να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα σας να την κάνετε να λειτουργήσει παρά τις δυσκολίες. Η συζήτηση θα βοηθούσε, αν και είναι πιθανό ο ένας από εσάς να αποσυρθεί στην σιωπή και ο άλλος να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αλλά καλό θα ήτα να προσπαθήσετε ούτως ή άλλως!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments