Διεθνή

Tawny Kitaen: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός

Tawny Kitaen: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός
Tawny Kitaen: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών η ηθοποιός Tawny Kitaen. Ήταν γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Ηρακλής».

Στα 59 της χρόνια «έφυγε» από τη ζωή η Tawny Kitaen χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Θλίψη προκάλεσε και ο πρόσφατος θάνατος του Γερμανού ηθοποιού Τόμας Φρίτς, καθώς και της οσκαρικής ηθοποιού, Olympia Dukakis.

Tawny Kitaen: Δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου της

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 7 Μαΐου στο Newport Beach, ενώ ο ιατροδικαστής δεν έχει ανακαλύψει ακόμη την αιτία του θανάτου της. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Tawny Kitaen προκάλεσε σοκ στην διεθνή showbiz. Η διάσημη ηθοποιός είχε γίνει ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό, με τον ρόλο της στη σειρά Ηρακλής.

Tawny Kitaen: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η προσωπική ζωή της ηθοποιού ήταν αρκετά σκανδαλώδης. Το 1989 παντρεύτηκε τον frontman των Whitesnake, David Coverdale αλλά χώρισαν δυο χρόνια μετά. Εκτός από τις ταινίες, η Kitaen ήταν επίσης γνωστή στον κόσμο της ροκ. Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ντεμπούτου άλμπουμ των RATT του metal συγκροτήματος και του άλμπουμ 1984 του Out of the Cellar. Εμφανίστηκε, επίσης, στο μουσικό βίντεο της μπάντας Back for More.

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον σταρ του baseball Chuck Finley, με τον οποίο και απέκτησαν δυο κόρες. Ωστόσο, ούτε ο γάμος αυτός πήγε αρκετά καλά καθώς ο Finley την κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Πιο συγκεκριμένα, εκείνος είχε δηλώσει πως η ηθοποιός τον χτυπούσε στο πρόσωπο με τα τακούνια της. Η Tawny Kitaen ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και είχε μάλιστα συλληφθεί για παράνομη κατοχή ουσιών.

Η σειρά που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό

Το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90, η αμερικανική τηλεοπτική σειρά Hercules The Legendary Journeys ( ήταν εξαιρετικά δημοφιλής σε όλους. Η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη που κατά τη διάρκεια της επίδειξης του έργου έγιναν δύο ταινίες: “Η Νεολαία του Ηρακλή” και η “Xena – Πολεμιστής Πριγκίπισσα”. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που είπε σε αυτή τη σειρά, που γυρίστηκε εκεί και πώς το κοινό αντιμετώπισε αυτό το έργο. Παρόλο που το έργο ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να γίνει επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments