Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [08/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [08/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός

Σκέψεις που συνδέονται με το ερωτικό σου παρελθόν θα ζημιώσουν την παρούσα σχέση σου. Ωστόσο αν αποφασίσεις να κάνεις μια βόλτα στις αναμνήσεις σου, προσπάθησε να είναι σύντομη. Γιατί διαφορετικά ίσως επιμείνεις στις πολύ άσχημες στιγμές του παρελθόντος και θεωρήσεις πως ήταν ιδιαίτερα σκληρά τα ερωτικά μαθήματα – από ό, τι πιθανώς ήταν. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για ό, τι έχεις μάθει. Γι’ αυτό σήκω και προχώρα!

Ταύρος

Ένα κύμα αμφιβολίας ή αρνητικότητας θα συντρίψει την ερωτική σου ζωή – αν το επιτρέψεις. Μην πιστεύεις πως θα απογοητευθείς με ό,τι ερωτικό έχεις προγραμματίσει στο δεσμό σου. Αν πιστέψεις πως οι καταστάσεις τις ερωτικής σου ζωής θα είναι πάντα απρόσιτες, τότε δεν θα μπορέσεις να προοδεύσεις ποτέ σ’ αυτό τον τομέα. Εμπιστέψου την πορεία στην οποία βρίσκεσαι…γιατί έχει πολλές υποσχέσεις!

Δίδυμος

Θα αμφισβητήσεις πολλά μέσα στην ερωτική σου ζωή και ίσως εκπλαγείς με μερικά από τα συμπεράσματα που θα καταλήξεις. Όμως με την Αφροδίτη τώρα στο ζώδιό σου, θα νιώσεις πιο εμπνευσμένη από τις τρέχουσες σχέσεις σου, ειδικά αν η πρόοδος με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, είναι προτεραιότητα. Ίσως, αυτό που χρειάζεστε και οι δύο…είναι ένας κοινός στόχος. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε κάτι μπορεί να σκεφτείτε!

Καρκίνος

Έχεις δίκιο που εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου σχετικά με ένα ρομαντικό σενάριο γιατί μπορεί να παρέχει μέρος μιας συνολικής εικόνας. Αν θέλεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, ίσως χρειαστεί να κάνεις στον αγαπημένο σου μερικές άμεσες ερωτήσεις. Για να γίνει πιο ξεκάθαρη η πραγματικότητα του έρωτά σας, μπορεί να χρειαστεί μια έγκαιρη – και πιθανώς καθυστερημένη – συζήτηση. 

Λέων

Ίσως χρειαστεί να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που πιστεύεις πως είναι βελτιωμένα στη σχέση σου και σ’ αυτά που υπάρχουν ακόμη ελλείψεις. Προσπάθησε όμως να δεχτείς, πως βλέπεις κάποιες καταστάσεις ουτοπιστικά. Μην αφήνεις τις υψηλές προσδοκίες σου να πυροδοτήσουν την ήδη υπάρχουσα δυσαρέσκεια. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενθαρρύνεις περισσότερα από αυτά που πιστεύεις πως λείπουν. Εστίασε λοιπόν σε αυτά.

Παρθένος

Η αλλαγή δυναμικής ισχύος στο δεσμό σου, δεν χρειάζεται να προκαλεί ανεπιθύμητες επιπλοκές. Ίσως έχεις μια ελαφρώς παραμορφωμένη άποψη για το τι περιμένει ο εραστής σου από σένα κι αυτό θα επηρεάσει τις δικές σου προσδοκίες απ’ αυτόν. Η απάντηση? Χαλάρωσε και χαμήλωσε τις προσδοκίες σου! Άφησε κάτι να σχηματιστεί ή να ανθίσει σταδιακά. Τώρα πρέπει να αντισταθείς σε οποιαδήποτε παρορμητική διάθεση να πιέσεις ή να αναλάβεις τον έλεγχο. 

Ζυγός

Η πειθώ σου θα είναι βελτιωμένη σήμερα…όμως υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Το να ζητάς αυτό που θέλεις από το ταίρι σου… είναι διαφορετικό από το να το απαιτείς. Για να πετύχεις μια όμορφη πρόοδο, πρέπει να κρατάς ισορροπίες. Αυτό που χρειάζεται, είναι να εκφράσεις με ειλικρίνεια τις ανάγκες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εισακουστείς. 

Σκορπιός

Μπορείς να εμβαθύνεις το δεσμό σου χωρίς να είσαι πολύ έντονη ή σοβαρή. Δεν υπάρχει κακό στο να εκφράσεις στο ταίρι σου τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Όμως για να σε υποστηρίξει ο αγαπημένος σου, πρέπει να σε εμπιστευτεί περισσότερο. Να είσαι σίγουρη, πως θα υπάρχουν μερικές ευχάριστες μακροπρόθεσμες συνέπειες, αν τον πείσεις.

Τοξότης

Η επιθυμία σου να βρεις απαντήσεις στα μυστήρια της ζωής, θα σε κάνει να πιέσεις πολύ σκληρά τον αγαπημένο σου για συμβουλές ή λύσεις. Μπορεί ο αγαπημένος σου να μοιράζεται την περιέργειά σου αλλά αν τον πιέζεις να κάνει αναγκαστικά τέτοιου είδους συζητήσεις…αυτό μάλλον δεν είναι καθόλου σέξι! Αν θέλεις να απολαύσεις διορατικές ή ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να μην είσαι πιεστική κι έντονη. 

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα αποφασίσεις πως ένα ερωτικό σενάριο είναι ή « άσπρο» ή «μαύρο»- κάτι εντελώς περιοριστικό και χωρίς καθόλου ευελιξία. Επιπλέον προσπάθησε να είσαι δίκαιη, όπου νιώθεις πως επικρατεί ανισορροπία. Μπορεί να πιστεύεις πως προσφέρεις περισσότερα στη σχέση σου – αλλά η ζυγαριά θα γύρει λίγο άδικα… κι εκεί επίσης.

Υδροχόος

Αν πιστεύεις πως ο αγαπημένος σου δοκιμάζει την υπομονή σου ή εξαντλεί τα όρια της γενναιοδωρίας σου, μην υποθέσεις πως γνωρίζεις ακριβώς τι συμβαίνει. Μπορεί το ταίρι σου να παλεύει με κάτι, που δεν σου αποκαλύπτει. Ίσως χρειαστεί να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει. Κινήσου σωστά και πιθανόν να λάβεις μια ειλικρινή απάντηση. 

Ιχθύς

Αν το ταίρι σου πιστεύει πως κυνηγάς υψηλούς στόχους, τότε πιθανόν δεν καταλαβαίνει τι προσπαθείς να πετύχεις. Επομένως, προσπάθησε να μην παρερμηνεύσεις το σχόλιό του σαν έλλειψη υποστήριξης. Αντ’ αυτού, πάρε το σαν υπόδειξη για να του εξηγήσεις για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικό για σένα. Αυτός που αγαπάς, ίσως δεν γνωρίζει τι έχεις καταφέρει να πετύχεις μόνη σου – μέχρι τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments