Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [05/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τα ζώδια να ξεκινήσουν μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον /την αγαπημένο / η τους.

Κριός  

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε πιο σοβαρά τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να παίρνετε τα πάντα στην πλάκα και να θεωρείτε τη ζωή σαν μια μεγάλη περιπέτεια. Θα επωφεληθείτε κι εσείς αν δώσετε στους αγαπημένους σας μια αίσθηση ασφάλειας. Πολλές φορές δεν είναι σίγουροι αν εννοείτε πραγματικά αυτό που λέτε.

Ταύρος

Καθώς παίρνετε τα πάντα σοβαρά, από το πλύσιμο των πιάτων μέχρι την ερωτική σας ζωή, το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ίσως να θελήσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν χαλαρή. Προφανώς απολαμβάνετε την συντροφιά αυτού του ατόμου και θεωρείτε ότι μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα μεταξύ σας. Πείτε τους ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας όσον αφορά την τελευταία σας σχέση. Μπορεί να αισθάνεστε σε αρκετά ισχυρή θέση για να μπορείτε να προτείνετε να κάνετε ορισμένα σχέδια μαζί. Αυτά τα πρώτα δοκιμαστικά βήματα θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνετε μεγαλύτερα σχέδια στο μέλλον.

Καρκίνος

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα φαίνονται κάπως ασαφή στην σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα νιώσετε πολύ πιο ασφαλείς μέχρι το τέλος της ημέρας. Ίσως να λάβετε ένα υπέροχο δώρο από τον/την σύντροφό σας ή να σας γράψει ένα ερωτικό σημείωμα που δεν θα αφήνει καμία αμφιβολία για το πώς αισθάνεται.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε κάποιες σοβαρές σκέψεις για ορισμένες πτυχές της τρέχουσας σχέσης σας. Ίσως υπάρχει ένα σχέδιο ή κάποιο εγχείρημα που θα θέλατε να αναλάβετε μαζί, και που θα σας βοηθήσει να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Το να εργάζεστε προς έναν κοινό σκοπό θα ισχυροποιήσει το δέσιμο μεταξύ σας.

Παρθένος

Τα πρακτικά ζητήματα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσετε εσείς και ο/η σύντροφός σας προκειμένου να καταφέρετε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση ενός κοινού εγχειρήματος. Είναι σημαντικό να οργανώσετε τη μέρα σας μαζί για να ολοκληρώσετε όσα πρέπει να κάνετε.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να κάνετε λιγότερες φαντασιώσεις και ανούσιες συζητήσεις και περισσότερη οργάνωση και σχεδιασμό στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Δεν θα σας βγει σε καλό αν αφήσετε τα πάντα να χαλαρώσουν και να πάρουν το δρόμο τους. Ξαφνικά θέλετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει χώρος για αόριστες σκέψεις ή συναισθήματα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια της σημερινής μέρας υπονοεί ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι πλέον πρόθυμο να κάθεται στο περιθώριο και να περιμένει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με την σχέση σας. Εάν ανησυχείτε να εκθέσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα από φόβο μήπως σας απορρίψουν, τότε είναι καιρός να τα αντιμετωπίσετε και να πείτε όσα κρύβετε στην καρδιά σας.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αισθάνεστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μάθετε πώς αισθάνεται κάποιο άτομο για εσάς. Εάν δεν έχετε κάποια μόνιμη σχέση, αλλά έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε μαζί του, τότε είναι φυσικό να θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε στη συνέχεια. Μπορεί να είναι καιρός να κάνετε μια πιο ουσιαστική συζήτηση για το αν είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε σε μια βαθύτερη δέσμευση.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, καθώς θα περάσετε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον και παίρνοντας ορισμένες αποφάσεις. Ίσως σκεφτείτε να επισημοποιήσετε με κάποιον τρόπο τον δεσμό σας, ώστε να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο και να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο στόχο. Όσο πιο λεπτομερείς μπορείτε να είστε, τόσο το καλύτερο.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πλέον αισθάνεστε σε αρκετά ισχυρή θέση, συναισθηματικά, να θέλετε να κάνετε μια πιο ισχυρή δέσμευση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς για τα βαθύτερα συναισθήματά σας και για το τι θα θέλατε να συμβεί μεταξύ σας στο μέλλον. Επειδή έχετε την τάση να αποφεύγετε τις εντάσεις και να καταφεύγετε σε πιο ελαφρά θέματα, μπορεί να του/της έχετε δώσει λάθος εντύπωση.

Ιχθύς

Δεν είναι καλό να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας ή ακόμα και κυνισμού. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά πρέπει να πείτε και πώς θα το πείτε. Εάν προσπαθείτε να αποκρύψετε ορισμένες πτυχές της αλήθειας, τότε μπορεί να μην έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments