Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [21/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Κριός

Η ικανότητά σου να σκέφτεσαι γρήγορα θα σε βοηθήσει τώρα για να ηρεμήσεις την ένταση από ένα ερωτικό καβγαδάκι με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν. Η καθοδήγηση από τη γρήγορη σκέψη σου, σημαίνει ότι μπορείς να λύσεις τέτοιου είδους ζητήματα πριν κλιμακωθούν. Η πρωτοβουλία είναι δική σου για να αναλάβεις τώρα!

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, η προσφορά βοήθειας ή υποστήριξης κάποιου μπορεί να κρύβει βαθύτερα συναισθήματα. Αυτό το άτομο είναι εκεί για σένα, όταν χρειάζεσαι κάποιον. Γι’ αυτό προσπάθησε να του δώσεις λίγη παραπάνω σημασία! Αν είσαι σε σχέση, ο εραστής σου πιθανώς δεν χρειάζεται εξηγήσεις σχετικά με το πώς να σε βοηθήσει. Ξέρει πως δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα… για να βρεθεί μια λύση.

Δίδυμος

Πιστεύεις πως ο εραστής σου είναι σκόπιμα αρνητικός ή σου βάζει εμπόδια. Μπορεί όμως να είχες υποθέσει πως βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, αλλά το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να μην έχει τις ίδιες σκέψεις με σένα. Αν προσπαθήσετε μαζί, μπορείτε να ανοίξετε ξανά τις γραμμές επικοινωνίας για να βελτιώσετε την μεταξύ σας κατάσταση.

Καρκίνος

Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως κάποιος είναι καλοπροαίρετος, δεν σημαίνει απαραίτητα πως εγκρίνεις αυτά που λέει ή κάνει. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος θα πατήσει τα λάθος κουμπιά για να τραβήξει την προσοχή σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η υπερβολική προσπάθεια του εραστή σου θα μπορούσε να είναι περισσότερο εκνευριστική παρά καταπραϋντική.

Λέων

Αυτός που αγαπάς ή θέλεις να έρθεις πιο κοντά μπορεί να είναι ο πρώτος που θα βρεθεί στο πλάι σου, όταν χρειάζεσαι βοήθεια ή υποστήριξη. Θα αντιμετωπίσεις χαοτικές καταστάσεις σε τομείς εκτός της ερωτικής σου σφαίρας και το γεγονός πως θα έχεις δίπλα σου έναν ειδικό για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, θα σε ηρεμήσει. Μην αφήσεις την υπερηφάνεια σου να εμποδίσει τη βοήθεια που πιθανότατα θα χαρείς να λάβεις. 

Παρθένος

Η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, ενισχύει την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον. Το να είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις το έδαφος με τον εραστή σου- που παλαιότερα αγνοούσες ή απέφευγες- θα βοηθήσει σε κάποιες αποκαλύψεις. Μπορείς να υπαγορεύσεις το βάθος της οποιαδήποτε συζήτησης τώρα. Γι’ αυτό προσπάθησε να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την επικοινωνιακή συνεργασία που προσφέρεται τώρα! 

Ζυγός

Το να πεις όσα σκέφτεσαι ή να μεταφέρεις ένα ερωτικό μήνυμα στον εραστή σου, μπορεί να γίνει με τους όρους σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως για να πεις την αλήθεια σου θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου όλα τα ουσιώδη σημεία. Επομένως, μην υποκινήσεις μια συνομιλία με τον εραστή σου απλά και μόνο για να το βγάλεις από μέσα σου. Λίγη νοητική προετοιμασία θα διασφαλίσει ότι η συζήτηση θα προχωρήσει όπως επιθυμείς.

Σκορπιός

Θα υπάρχει κάτι δελεαστικό στην επαναστατικότητα του εραστή σου. Όμως η επιθυμία του να λυγίσει ή να σπάσει κάποιους κανόνες μπορεί να χρειαστεί μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση από μεριάς σο. Από τη μία μπορείς να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία και να υποστείς τις συνέπειες ή να γίνεις η φωνή της λογικής για να τον φέρεις και πάλι στο σωστό δρόμο. Να έχεις μόνο υπόψη, πως η πρώτη επιλογή θα έχει συνέπειες… που θα αντιμετωπιστούν αργότερα.

Τοξότης

Θα βρεθείς σε ένα δίλημμα ή μια δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή λόγω αντιφατικών ή εξαρτώμενων συνθηκών. Μπορεί να επιθυμείς διακαώς να σου κάνει μια έκπληξη ο εραστής σου και αμέσως μετά να δυσαρεστηθείς που το έκανε. Το να γνωρίζεις όμως τι θα κάνει, παύει να θεωρείται έκπληξη. Αν παρεμπιπτόντως συμβεί κάτι απροσδόκητο στον συναισθηματικό σου κόσμο, καλωσόρισε τον σέξι συγχρονισμό. Η μαγεία βασίζεται πάντα στον αυθορμητισμό!

Αιγόκερως

Μπορεί να πίστευες με σιγουριά πως θα επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση σου. Όμως διάφοροι περισπασμοί θα σε αναγκάσουν να κάνεις αρκετή υπομονή και να δείξεις μεγάλη αυτοσυγκράτηση. Πρέπει να λάβεις μια καθησυχαστική ένδειξη ότι αυτό που ήταν ασταθές ή αβέβαιο πρόκειται να γίνει ξανά αρμονικό. Υπάρχει πιθανώς κάτι που θα μάθετε και οι δύο από τα πρόσφατα γεγονότα.

Υδροχόος

Πιθανότατα προτιμάς να κοιτάς μπροστά και όχι πίσω. Όμως αυτό το διάστημα τα ερωτικά σου θα ωφεληθούν αν ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν. Μια συναισθηματική βόλτα στις αναμνήσεις, θα σου προσφέρει άνεση και πληροφορίες που θα είναι ευπρόσδεκτες και καθησυχαστικές. Το να αγκαλιάσεις και να ξεκινήσεις ένα εμπνευσμένο μέλλον…. πιθανώς σημαίνει πως πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσεις κάτι από το παρελθόν σου.

Ιχθύς

Να είσαι αισιόδοξη απέναντι σε ό, τι ξετυλίγεται ή εκδηλώνεται στον συναισθηματικό σου κόσμο. Να βεβαιωθείς μόνο πως έχεις υπομονή και δεν ωθείς την τύχη σου. Μπορεί να γίνεις ανυπόμονη και να θελήσεις να επιταχυνθεί η παθιασμένη πρόοδος… γρηγορότερα από ό, τι σκοπεύει να κάνει μόνη της. Μια στάση ευγνωμοσύνης θα σου παρέχει ιδανικά θεμέλια για αυτό που προσπαθεί να συμβεί τώρα στα ερωτικά σου. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments