Οικονομία

Αποζημιώσεις ενοικίων: Συμψηφισμοί για 383.505 ιδιοκτήτες

Αποζημιώσεις ενοικίων: Συμψηφισμοί για 383.505 ιδιοκτήτες
Αποζημιώσεις ενοικίων: Αποζημιώσεις ενοικίων για περίπου 383.505 ιδιοκτήτες δηλαδή το 98,2% του συνόλου ”τρέχουν” 15 συμψηφισμοί με φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ. Απομένουν περίπου 7.080 δικαιούχοι όπου δεν ήταν δυνατόν ο συμψηφισμός.

Αποζημιώσεις ενοικίων για περίπου 383.505 ιδιοκτήτες δηλαδή το 98,2% του συνόλου ”τρέχουν” 15 συμψηφισμοί με φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ. Απομένουν περίπου 7.080 δικαιούχοι όπου δεν ήταν δυνατόν ο συμψηφισμός. Έτσι θα εκταμιευθούν χρήματα στους λογαριασμούς τους όταν συμψηφιστούν οι σχετικές οφειλές.

ΑΑΔΕ: Συμψηφισμοί με οφειλές ΕΝΦΙΑ και φόρου εισοδήματος

Ξεκίνησαν οι συμψηφισμοί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κάτι που σημαίνει πως χιλιάδες φορολογούμενοι θα δουν “κούρεμα” ή ακόμη και μηδενισμό σε φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρωθεί.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ελέγχουν συνεχώς την εικόνα των οφειλών τους στο Taxisnet (MyAADE), στην «προσωποποιημένη πληροφόρηση» και στην σελίδα με τις οφειλές εκτός ρύθμισης.

ΑΚΙΝΗΤΑ

Ποιοι συμψηφισμοί έχουν πραγματοποιηθεί

  • Aπό την Πέμπτη 23/9 ολοκληρώθηκαν οι συμψηφισμοί οφειλών από ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος  και άλλων υποχρεώσεων με τις πάγιες δαπάνες.
  • Έτρεξαν οι συμψηφισμοί αυτών των οφειλών με αποζημιώσεις  Covid.
  • Ολοκληρώθηκαν οι συμψηφισμοί οφειλών ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρου εισοδήματος, ενώ έως το βράδυ της Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκαν το σύνολο των συμψηφισμών, κλείνοντας με τις υπερεισπράξεις.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments