Πολιτική

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να είμαι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Λοβέρδος: Ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία του κόμματος και σε μια σειρά άλλων θεμάτων.

Ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές για την προεδρία του κόμματος και σε μια σειρά άλλων θεμάτων.

Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis και είπε ότι κανονικά δεν πρέπει να την αποκαλούμε υπόθεση αλλά σκευωρία. Συμπλήρωσε παράλληλα πως θα πάει στη Δικαιοσύνη για το θέμα αυτό, γιατί ζήτησε ο ίδιος να αρθεί η ασυλία του παρότι 3 κόμματα είχαν δηλώσει ότι θα ψήφισαν εναντίο0ν της άρσης.

Στο ερώτημα αν νιώθει πικρία από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση αυτή και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τις αποφάσεις του αν εκλεγεί Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, απάντησε κατηγορηματικά ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια ή πρόταση  επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.

Παράλληλα σχολίασε την κριτική που τον χαρακτηρίζει ως «δεξιόστροφο», ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι όλα αυτά εκπορεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Επανέλαβε ότι αν εκλεγεί, την αμέσως επόμενη στιγμή θα μιλήσει ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Λοβέρδος:

Λοβέρδος: «Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος σε κάθε του συνέντευξη τονίζει το πόσο θέλει να βγει νικητής από τις εκλογές και να γίνει ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. «Κατεβαίνω για να είμαι νικητής», «δε στηρίζομαι στις δημοσκοπήσεις οι οποίες βέβαια είναι μια ένδειξη». Πρόσθεσε ότι η μεγάλη συμμετοχή μπορεί να τσακίσει τους μηχανισμούς από τους οποίους όλα τα κόμματα υποφέρουν.

«Κοινωνία ή μηχανισμοί; Κοινωνία. Πολλοί πολίτες ή λίγοι μηχανισμοί; Πολλοί πολίτες. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Ως βασικό επιχείρημα ανέφερε το ότι στη δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑLΥSIS το 45% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ξαναψήφιζαν ΚΙΝΑΛ το 49% ΝΔ, και μόλις 38% ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments