Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Ο ελληνικός λαός γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα

Γιάννης Οικονόμου: Ο ελληνικός λαός γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα
Γιάννης Οικονόμου: Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στη Νέα Ιωνία έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στη Νέα Ιωνία έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως “ο ελληνικός λαός πια γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα”.

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας «δεν είναι αυτοσκοπός».

Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση «παίρνει» από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους.

Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων.

Οικονόμου

Τι είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας

Περιοδεία στην αγορά της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταναλωτές, εργαζόμενους και καταστηματάρχες για τις ανατιμήσεις καθώς και για τη μείωση της κίνησης στην αγορά.

«Η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική. Το εισόδημα των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων συρρικνώνεται δραματικά. Σήμερα ο πληθωρισμός σκαρφάλωσε στο 6,2% για τον Γενάρη. Πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει. Για τα χαμηλά και μικρά εισοδήματα η αγοραστική δύναμη έχει πληγεί ακόμα πιο βαθιά. Διότι είναι άλλο να έχεις 1.000, 800 η 600 ευρώ να βγάλεις το μήνα και άλλο να έχεις μεγάλα εισοδήματα και να αντιμετωπίζεις το κύμα της ακρίβειας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments