Πολιτική

Τσίπρας: Καλοδεχούμενα τα μέτρα Μητσοτάκη!

Τσίπρας: Καλοδεχούμενα τα μέτρα Μητσοτάκη!
Ο Μανώλης Σταυρουλάκης γράφει στο pagenews.gr ότι για τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα μέτρα, που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι «καλοδεχούμενα»

Η δήλωση, που κάνει ήδη τον γύρο των κομματικών επιτελείων και των δημοσιογραφικών γραφείων, φάνταζε στην αρχή απίθανη έως ότου επιβεβαιώθηκε, αφήνοντας ενεούς πολίτες και πολιτικούς αναλυτές. Ο Α. Τσίπρας υιοθετεί το πακέτο μέτρων της Κυβέρνησης, πριν αυτό… ανακοινωθεί.

Για τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα μέτρα, που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι «καλοδεχούμενα» (!). Αυτό υποστήριξε επί λέξει στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Καβάλα ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία.

Πιο συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για κάποια «κομματική μονταζιέρα», που κόβει και ράβει κατά το πολιτικό δοκούν και το κομματικό συμφέρον δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, βουλευτών και κομματικών στελεχών. Αυτό αποτυπώνεται με ενάργεια στην πλήρη σχετική δήλωση, στην οποία προέβη ο πρώην Πρωθυπουργός.

«Για εμάς, όποια μέτρα έστω και τα πολύ αργοπορημένα είναι καλοδεχούμενα. Ακόμη πιο καλοδεχούμενη είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει (ο Πρωθυπουργός). Η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία για να σταματήσει αυτή η παρακμή για τον τόπο», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Με βάση όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα εξειδικευμένα μέτρα της Κυβέρνησης για το ρεύμα, την κρίση στον τομέα της ενέργειας και την επακόλουθη αύξηση των τιμών σε αγαθά και υπηρεσίες δεν έχουν ακόμη εξαγγελθεί από τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, γεγονός που προκαλεί ήδη θυμηδία και καυστικά σχόλια για την πρόωρη προσχώρηση του Αλέξη Τσίπρα σε αυτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments