Πολιτική

Κουμουτσάκος για χάρτη Μπαχτσελί: Δεν είναι απλά προκλητικό ή παράλογο, είναι μια άμεση απειλή

Κουμουτσάκος για χάρτη Μπαχτσελί: Δεν είναι απλά προκλητικό ή παράλογο, είναι μια άμεση απειλή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τον χάρτη των Γκρίζων Λύκων δίπλα στον οποίο φωτογραφήθηκε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολίασε ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος

Τον χάρτη των Γκρίζων Λύκων δίπλα στον οποίο φωτογραφήθηκε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σχολίασε ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο συνεργάτης του Ερντογάν, εθνικιστής-Γκρίζος Λύκος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί “ποζάρει” με χάρτη που δείχνει τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου & την Κρήτη ως τουρκικά. Το “όραμα” της “Γαλάζιας Πατρίδας” επεκτείνεται. Δεν είναι απλώς προκλητικό ή παράλογο. Είναι μια επικίνδυνη, άμεση απειλή & εχθρική πράξη κατά της Ελλάδας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Δείτε την ανάρτηση

Μητσοτάκης για «χάρτη Μπαχτσελί»: Nα πάρει θέση ο Ερντογάν

Προσωπικά στον Τούρκο πρόεδρο απευθύνεται ο πρωθυπουργός ρωτώντας αν ο χάρτης που παρουσιάζει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ως τουρκικά αποτελεί πρόκληση ή πραγματικό στόχο. Μετά την πρώτη αντίδραση της Αθήνας, μέσω διπλωματικών πηγών, για την ακραία πρόκληση από πλευράς Ντεβλέτ Μπαχτσελί και Γκρίζων Λύκων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments