Διεθνή

Facebook: Αλλάζει αρχική σελίδα

Facebook: Αλλάζει αρχική σελίδα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Μαρκ Ζούγκεμπεργκ, ο ιδιοκτήτης του Facebook, ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες

Ο Μαρκ Ζούγκεμπεργκ, ο ιδιοκτήτης του Facebook, ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα του δημοφιλέστατου κοινωνικού δικτύου θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες. 

Συγκεκριμένα, θα βλέπουμε λιγότερο περιεχόμενο από τους φίλους μας και περισσότερες εξωτερικές συστάσεις, τις οποίες θα προεπιλέγει το Facebook για εσάς.

Με προσωπικό μήνυμά του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατέστησε σαφές ότι «μία από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες στο Facebook είναι το να διασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν χάνουν τις δημοσιεύσεις των φίλων τους».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε«Σήμερα ανοίγουμε μια καρτέλα Feeds, όπου μπορείτε να δείτε αναρτήσεις από τους φίλους σας, τις ομάδες, τις σελίδες και άλλα με χρονολογική σειρά». Η καινοτομία είναι έγκειται στο ότι αυτή η καρτέλα θα διαχωριστεί από την αρχική σελίδα.

Η καρτέλα Ροές θα αντικαταστήσει πραγματικά την τρέχουσα έκδοση του τρόπου λειτουργίας της αρχικής σελίδας, για την οποία ο ιδιοκτήτης της αναφέρει ότι .«η εφαρμογή θα είναι πάντα ανοιχτή σε μια εξατομικευμένη ροή στην καρτέλα Αρχική σελίδα, όπου η μηχανή ανακάλυψης μας θα προτείνει το περιεχόμενο που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο». 

Πλέον, η τεχνητή νοημοσύνη θα αποφασίζει για εμάς τι θα έχετε μπροστά σας.

Ο Ζούγκεμπεργκ διευκρινίζει, ωστόσο, ότι η καρτέλα με τον τίτλο «Ροές» «θα σας δώσει έναν τρόπο να εξατομικεύσετε και να ελέγξετε περισσότερο την εμπειρία σας». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments